Ezért nincsen barátnőm mert pont ilyen vagyok? (lent)
Még mielőtt valaki kiszúrja, igen ezt ne én írtam hanem itt valaki de annyira igaz rám...és pont így gondolkozom és amelyik csajjal találkoztam 1x az életben pont így voltam vele randin és utána már nem akart velem találkozni.
De ez tényleg olyan nagy gond?
"Jólvankicsim, szeretjük egymást, üljünk le nézzük meg a barátokköztöt aztán alvás, esetleg egy monoton 20 perces szex belefér..
első randin forgatókönyv szerint: rózsa, szívecskék, naplemente, odaadom a pulcsim meg ne fázz és hazakíérlek puszi a kapuban és elmondjuk hogy "nagyon jól érzetem magam és te? blabla aludj jól stb
Volt már ilyen srácokkal dolgotok lányok?
ne értsétek szó szerint...lehet nem rózsa csak egy bonbon vagy akármi..
De még azt kérdezném hogy akkor ennek mi az ellentéte?
A másik ami meg jó lenne?
De milyen program az ami tényleg eredeti és érdekes?
Nekem tényleg az is elég ha le torrentezek egy filmet és megnézem közben meg chipset eszem..most mi kell nekik?
Úgy nem működik hogy először lapos az egész de aztán nem hagyna ott hanem lassan kialakulna a kommonikáció is és az izgalom is ahogy lassan megismernénk egymást?
Csak annyi kéne hogy vevő legyen erre.
Nem kell program! Te vagy a program!
ha pesti vagy, akkor gellerthegy, margitsziget, setaltok egy kicsit aztan leultok egy padra (a szigetre vihet egynkis pokrocot es akar ha jo ido vannakkor a mezore)... es ennyi... beszelgettek... ha ez nem megy, akkor nem erdemes folytatni, hisz nem erdeklodtok a masik irant oszinten... szoval nem kell program, nem kell semmi, csak beszelgdtni kell kellemes kozegben
A lányok legtöbbje nem tartja sokra az ilyen pasikat, inkább azokat akiknél mindig teperni kell, nehogy megcsaljon, vagy egyáltalán ne legyen tapló..Én ennek ellenére azt mondom, hogy bárki bármit tanácsol, maradj ilyen, mert szerintem ilyen egy igazi férfi. :) Kár, hogy ilyen fiút alig lehet találni..Ennek ellenére nem adom fel a keresgélést! :D
Viszont semmiképpen se válj olyanná, mint a többség..sőt! Legyél büszke, hogy te ilyen vagy, és biztos vagyok benne hogy találni fogsz egy lányt, aki szintén büszke lesz arra, hogy sikerült egy ilyen pasit kifognia ;)
A lanyok azt szeretik, ha teperni kell amparjukert, hogx az ne csalja meg? Jezusom, milyenmkapcsolati mintakat latsz te?
szerintem elrettento, ha a legelso randin a fiu ajandekkal varja a lanyt.... rajongani zeneszekert kell, nem azokert akikkel kapcsolatot akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!