Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezért nincsen barátnőm mert...

Ezért nincsen barátnőm mert pont ilyen vagyok? (lent)

Figyelt kérdés

Még mielőtt valaki kiszúrja, igen ezt ne én írtam hanem itt valaki de annyira igaz rám...és pont így gondolkozom és amelyik csajjal találkoztam 1x az életben pont így voltam vele randin és utána már nem akart velem találkozni.

De ez tényleg olyan nagy gond?

"Jólvankicsim, szeretjük egymást, üljünk le nézzük meg a barátokköztöt aztán alvás, esetleg egy monoton 20 perces szex belefér..

első randin forgatókönyv szerint: rózsa, szívecskék, naplemente, odaadom a pulcsim meg ne fázz és hazakíérlek puszi a kapuban és elmondjuk hogy "nagyon jól érzetem magam és te? blabla aludj jól stb

Volt már ilyen srácokkal dolgotok lányok?

2014. okt. 16. 21:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam a randikon a lányokkal, nem jött be nekik ez a romantikusabb figura.
2014. okt. 16. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem értem.
2014. okt. 16. 21:36
 3/18 anonim ***** válasza:
de miért kell hálivúdi sablonokat felvenni?:(
2014. okt. 16. 21:36
 4/18 A kérdező kommentje:
nem veszem fel csak így alakult am max egész életemben ha 2 lányról beszélünk és nagyon tapasztalatlan vagyok..
2014. okt. 16. 21:37
 5/18 anonim ***** válasza:
#3-as: Én sem vettem fel a stílust sehonnan. Alapból ilyen vagyok a nőkkel. (#1-es voltam)
2014. okt. 16. 21:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Én a romantikusabb fiúkat szeretem, tehát ezeknek egy részét még kifejezetten igénylem is :)
2014. okt. 16. 21:40
 7/18 anonim ***** válasza:

tutirandi:

"3kor végzek a sulival/munkával... Te is? na, az jó, akkor találkozhatnánk.. mit csináljunk? van egy park az Astoria környékén, ott jó a környezet meg vannak padok.. de csak fél ötig érek rá"

beszélünk egy másfél órát aztán annyi.. ha közben úgy alakul akkor mehet a smaci, ha nem, de ígéretesnek tűnik, akkor a végén "megölelhetlek?" kérdést felteszed.. nyilván igen.. akkor mehet egy kis érintkezés és kész

ennyi egy randi

szerintem virágot adni egy lánynak az első randin elég snassz... meg.. 500 forint egy szál rózsa.. inkább menjetek gofrizni vagy fagyizni, az hangulatosabb minthogy egy virággal mászkáljatok órákon keresztül:D

2014. okt. 16. 21:41
 8/18 Buford Tannen ***** válasza:
ha más nem jut eszembe akkor elviszem motorozni a csajt a rendszámtalan motorommal sisak és jogsi nélkül...mindjárt lesz 1 kis izgalom XD
2014. okt. 16. 21:41
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha így álsz hozzá biztosan.Főleg ezzel a változatossággal?

Nemszoktam csak úgy beszólni,de mi vagy te 70 éves?

2014. okt. 16. 21:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is durva első randin a rózsa. Ijesztő, mintha rajongana értem a másik.
2014. okt. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!