Megvan meg a szuzhartyam? Par napja felizgattam magam es nedveztem utanna bement az egesz kozepso ujjam de nagyon fajt es egett. Ez reggel volt de este is ereztem a fajdalmat es egett.
Hát inkább ne mosogasd vízzel.
Először is léteznek intim szappanok amik a hüvely pH-jával megyeznek és nem teszik tönkre a hüvely falát.
Másodszor pedig ha elkaptál fertőzést azt ez nem fogja megszüntetni. Ehhez valamilyen antibakteriális szer kell.
Harmadszor pedig fertőzést nem csak maszturbálás közben lehet elkap. Amint már mondták, sokféle képpen is lehet. Nyilvános wc, suli wc, otthon is mikor csak nem kellő tiszta kézzel oda nyúlsz vizelés után, stb. Nem kell egyből azt mondanod anyukádnak, hogy könyékig magadban voltál. Mondd azt, hogy éget ott lent, nem tudod mitől van.
Anyud nem kövez meg maszturbálásért. De ha tényleg fertőzés, akkora azt orvosnak okvetlenül látnia kell. Inkább ez, mint egy hosszú egészségügyi macera.
Ismerősömnek a méhét kellett kivenni, mert elfertőződött :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!