Miért mondják az emberek, hogy gáz, ciki 30 évesen szűznek lenni?
1. Diploma -csodás, még senkit sem láttam akinek lenne.
Ez olyan dolog, mint a háromfejű kutya a Harry Potterben?
2. Sportolói múlt, családtervezésnél ez mindig sarkalatos pont.
3. Mivel nem volt eddig komoly kapcsolatod fogalmad sincs olyan dolgokról, amiket 10-15 éve kellett volna megtanulnod.
Együtt élni valakivel, párkapcsolati buktatók, stb.
4. Én fiatalabb vagyok nálad, de már én is csak olyat keresek akivel leélhetem az életem (mindig is olyat kerestem) akivel családot, jövőt tervezhetek. És ez olyannal nem megy, aki érzelmileg éretlen (és igen, az vagy, hiszen nem értek olyan ingerek, nem éltél meg semmit egy párkapcsolatból).
Neked nem tartásod vagy becsületed van, csak érzelmi problémáid.
De sok itt a hozzád hasonló, alapítsatok együttest vagy gombfoci csapatot.
Azért mert van a személyiségnek egy átlagos fejlődési modellje, és aki attól eltér azt bélyegezni szokták. Intelligensebbek persze nem.
Ha téged nem zavar, akkor ne foglalkozz vele.
Az emberek azért mondják, hogy gáz, mert jelenleg ez a társadalmi elvárás. Pár évtizede még mást tekintettek gáznak. Nem érdemes az életedet a társadalmi elvárásoknak alávetni, jobb az, ha van egy magasabb erkölcsi értékrended, még ha sokan le is néznek ezért.
A nővel fizettetni a számlát viszont bunkóság volt. Te hívtad meg, anélkül, hogy igazán ismerted volna, tehát benne volt a pakliban, hogy bejön, vagy bukta. Ha óriási csalódás volt, akkor is úriemberként ki kellett volna fizetned a teljes számlát, és elegánsan távozni. Így inkább lesüllyesztetted magad az iskolázatlan tahók szintjére, ami ellen éppen ágálsz. Ezzel most nem minősíteni akartalak, de ha tartásod van, akkor tényleg nem teszel ilyet egy nővel, akármilyen bunkó is. Attól, hogy ő az, neked nem kell azzá válnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!