Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy dicséret, ha egy 18 éves fiúra azt mondják, hogy cuki?
Figyelt kérdés
Ilyen korban szerintem már egész komolyan kellene, hogy kinézzenek a fiúk. Próbálok én is ezen az úton haladni, de mégis páran megjegyzik, hogy ,,cuki" vagyok. Kissé idegesít. Talán csak a kicsit hosszabb hajam miatt van? -.-"2012. szept. 13. 11:36
1/12 Fülünyúl válasza:
Nem tudom, korábban mi a cukit az olyan fiúkra mondtuk, akik kifejezetten kisfiúsak, aranyosak voltak - esetenként kissé b*zisak, de aranyosak. Persze ez nem egyenértékű azzal, hogy vonzónak is találtuk, vagy "férfiként" néztünk volna rá. Azokra ott volt a "micsoda pasi" kifejezésünk. :)
2/12 anonim válasza:
Véleményem szerint nem pozitív.
3/12 anonim válasza:
Kérdés ki mondja, de tiszta gáz...
4/12 anonim válasza:
Nálam a cuki az egy kiskacsa vagy kiscica.
Pasi semmiképp. (Még 14-5 évesen aszondom, oké, de 18....)
Mutass képet. :)
5/12 anonim válasza:
Kisfiús. A nagymamától vagy egy meleg pasitól még jól hangzik, de hogy nem a férfiasságodat dicsérik, az biztos.
6/12 anonim válasza:
20 vagyok, de van egy csaj aki rám is mindig ezt mondja, még ha Skypeon beszélünk és írok neki valamit, hogy pl. lekéstem a hévet, vagy csinálok magamnak ebédet stb. rögtön írja vissza, hogy "kis cuki"...
7/12 anonim válasza:
Attól függ ki mondja. Ha pl egy 130 kilós gyúrós kopasz, akkor szr van a palacsintában...:)
8/12 anonim válasza:
Ha ilyeneket mondanak hogy cuki vagy, ari vagy, az gáz, mert nem férfiként tekintenek rád.
9/12 anonim válasza:
A fenébe. Tegnap engem is lecukizott az asszonyjelöltem.
10/12 anonim válasza:
cuki-muki ldi-bédizős lányoktól végig borsódzik a hátam, kiráz a hideg, összeszorul a fogsorom és megdermed a tekintetem és reflex szerűen mindenre elkezdek bólogatni gyorsan. :)Hát én ekkora csicska vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!