Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki vagy dicséret, ha egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki vagy dicséret, ha egy 18 éves fiúra azt mondják, hogy cuki?

Figyelt kérdés
Ilyen korban szerintem már egész komolyan kellene, hogy kinézzenek a fiúk. Próbálok én is ezen az úton haladni, de mégis páran megjegyzik, hogy ,,cuki" vagyok. Kissé idegesít. Talán csak a kicsit hosszabb hajam miatt van? -.-"
2012. szept. 13. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem mindig így van, mert rám egy olyan csaj is mondta aki lefeküdt velem többször is és megcsalta velem a barátját. Szóval nem minden esetben gáz. 24F
2012. szept. 13. 13:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legnagyobb sértés amit egy férfinak lehet mondani. De komolyan. Nem is tudom hogy reaglánám le ha valaki nekem ezt mondaná.
2012. szept. 13. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!