Megujjazott (többször és jó mélyen) az lehetséges, h elveszi a szüzességem? Átszakíthatja a szűzhártyát?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 00:19
21/34 anonim válasza:
:D hát igen , ez valamilyen szinten azért megnyugtat :), bár most 1:45kor hirtelen nem tudom hol találok egyet :D, közelbe biztos nem , úgyhogy inkább megyek aludni :) , szia:)
22/34 A kérdező kommentje:
szia:D
2010. jan. 22. 01:48
23/34 anonim válasza:
A férfi hiúságomat nem sérti hogy neked nem kell a farok, hanem megvagy azzal is hogy a pinádat dörzsölgeted össze vissza. Azért a te hiúságodat se engedd nagyon elvadulni te kis homokos szardarab.
24/34 anonim válasza:
attól függ, milyen hosszú ujja van a barátnődnek. ha akkora, mint egy dinoszauruszé, akkor már tuti beszakította a hártyát.
25/34 anonim válasza:
Addig vagy szűz míg egy farkinca beléd nem megy... -.-"
26/34 A kérdező kommentje:
dehogy nem sérti különben nem így reagáltad volna le.:))) szardarabnak inkább téged neveznélek mert ennyire primitív vagy és nem tanácsokat adsz hanem osztod a faxságaidat,ezért igazán kár volt beregelned...szerintem TAKARÓDJ!
nem hiszem h dinoszaurusz hosszúságú ujj kéne ahhoz h elérje e szűzhártyám,mivel 1-2 cm mélyen van...na meg ti sem dicsekedhettek néhányan túl nagy méretekkel...
mind1 is kár volt ide feltennem ilyen kérdést már rájöttem h ezt mindenki maga dönti el ,a szüzesség nem egy definíció. AZért köszönöm a normális válaszokat annak aki megütötte az értelmi szintet,az utolsó üzenőknek meg csak annyit h én a helyetekben gyorsan keresnék egy magas házat v egy kötelet:)
2010. jan. 22. 13:41
27/34 anonim válasza:
Te nem szűz vagy, hanem b.zi :-S
30/34 A kérdező kommentje:
ezt bóknak veszem :)
2010. jan. 22. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!