Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök csak utólag, hónapokkal később mondaná el, hogy ti vettétek el a szüzességét?
Figyelt kérdés
sőt, ha előtte le is tagadta előttetek, hogy ő még szűz. úgy éreznétek, hogy átvert, becsapott titeket? vagy azért titkon jól esne, hogy ti voltatok az elsők neki? mennyire elfogadható az ilyesmi?2014. okt. 1. 09:46
11/16 anonim válasza:
Rosszul esne, hogy ennyire nem bízott meg bennem az első előtt, hogy ezt nem mondta el.
12/16 anonim válasza:
Velem volt hasonló, csak időben észrevettem. Nagyon megorroltam a csajra, felkeltem, és mondtam, hogy kivel szórakozzon.
13/16 anonim válasza:
a kérdés lehetetlen, ahogy előttem is irták.
De kérdőre vonnám, miért nem mondta el. Először nagy meglepetés nekem, ha tudom, hogy én lehettem az első, utólag már nem meglepetés.
De a pasinak az elsőnél még 2x érzékibbnek, lágyabbnak, gyengédebbnek kell lennie
14/16 anonim válasza:
ha 1 lány szűz és elöször van 1 fiúval, azt tudná a fiú. ezt nem lehet letagadni ,mindjárt tudná a fiú és hülyeség letagadni.
15/16 anonim válasza:
12.es. nagyon bután viselkedtél.
16/16 anonim válasza:
szerintem ez nem hazugság. ha megkérdezed és letagadja az más, de igy nem hazugság szerintem.ez nem számit átverésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!