Fiúk, ti érzitek, amikor egy lánynak elveszitek a szüzességét?
Hirtelen átszakad valami?
Nem, ne haragudj, de ez egyáltalán nem ilyen. Semmilyen átszakadást, durranást nem érez senki.
Hosszú lenne elmagyarázni, szerintem tájékozódj még egy kicsit, aztán csak utána szexelj, mert ez elég durva.
Ha majd megtapasztalod röhögni fogsz saját magadon.
:D :D :D
21:50
rajtad röhögök inkább meg azon, hogy mennyire okosnak és tapasztaltnak érzed magad. lány vagyok és már nem szűz, csak érdekel, hogy egy fiúnak feltűnik-e, hogy átszakadt a lány szűzhártyája.
"hogy mennyire okosnak és tapasztaltnak érzed magad"
Nem érzem magam semminek, téged néztelek hülyének.
Én is lány vagyok, de tudom, hogy a fiúk nem éreznek semmilyen átszakadást, mivel a szüzesség elvesztésének az csak egy szimbóluma, valakinek lovaglás közben szakad ki, de attól még ugyanúgy szűz, amint te is tudod.
Érzik, hogy szűk, hogy nehezen megy be, amit az utolsó hozzászóló írt, de semmi konkrét jelét semmilyen szakadásnak. Ha van is ilyen, én soha nem fogok vele találkozni olyan ritka.
16:25
akkor majd azután gyere vissza, hogy fiú leszel és elveszed valakinek a szüzességét. köszi. tudod mit jelent a FIÚK megszólítás? nem más lányok kioktatására vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!