Szűz vagyok, de nem azért mert bármi nagyobb baj lenne velem mivel nincs, szóval van itt olyan lány aki még szűz, vagy mély tartalmas kapcsolatba akarja elveszíteni?
Aki szerény, nem írja magáról, hogy jóképű, sőt még azt sem nagyon, hogy szerény.
Egyébként gratulálok, hogy az összes lényegtelen tulajdonságod fel tudtad sorolni! Ez alapján döntse el bárki is, hogy kellesz-e neki....
"...vagy mély tartalmas kapcsolatba akarja elveszíteni?"
Ez szerintem a legelfogadhatóbb,meg a legigényesebb dolog, és szellemi, lelki érettséget jelent.
Én sem adnám (nem is fogom) bárkinek a szüzességem, mivel ezt csak egyszer tehetem meg, ezt pedig igazi barival tervezem, akit ismerek, szeretek, kivánok és méltónak tartom arra, hogy velem lehessen ^^
Biztos van aki szűz és mély, tartalmas kapcsolatban akarja elveszíteni. Ők nem azok, akik csak úgy bedőlnek neked. Nincs olyan hülye, aki neten, gyakori kérdéseken keresne magának szexpartnert, ráadásul szüzen.
Igen benned van a három erény
szép, okos és szerény.
17 évesen agyilag többet néztem volna ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!