Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merek lefeküdni a barátomm...

Nem merek lefeküdni a barátommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal,de még nem feküdtünk le. Nagyon félek ,hogy fájni fog és ezért nem engedem neki. Félek,hogy megfog unni.. :( 16,5/L

2014. szept. 25. 18:20
 1/10 Enikő-Enna válasza:
Szia , első sorban is hány éves is vagy?:) és hány éves a barátod ?
2014. szept. 25. 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Én 16,5 ő 20 :)
2014. szept. 25. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Figyelj. 16 évesen nem kell elsietni a dolgot. Ráérsz még. Ha nősz még egy kicsit, akkor a méhcsatornád is nőni fog, és így kevésbé fog fájni. Egyébként a szex csak akkor fáj ha a fiú őrüpt tempót diktál és nem törődik veled. Ha megkéred, hogy csinálja lassan, akkor segíthet a húvely tágulásában is.

Nyugidtan írj nekem privát üzenetet, szívesen segítek :)

2014. szept. 25. 18:30
 4/10 Enikő-Enna válasza:
91%
Huha azert van korkulombseg koztetek eleg rendesen , es ilyen korban azert szamit is. Figyelj , ne felj lefekudni egy olyan fiuval akit szeretsz es ugy erzed o is szeret teged ! 4 ev azert nem kis ido , ketlem ,hogy megunna egyhamar! Evel a lepessel csak fellenditened a kapcsolatotokat. En is 16 evesen veszitettem egy egy olyan fiuval aki meg mindig melletem van mar lassan 2 eve :) ... szerintem nyugottan lefekudhetszt vele csak nagyon vigyazzatok mert meg fiatal vagy egy aprocska kis balesethez !
2014. szept. 25. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2014. szept. 25. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos vagy, hogy félsz, de gondolj bele: azzal a férfival akarod megtenni aki tiszta szívből szeretsz már 4 éve. Nem vagy oda érte teljesen? Nem őrülsz meg tőle, nem kívánod? Mert én anno nagyon az övé akartam lenni, mikor "megértem" az elsőhöz.

Ha szereted, akkor bíznod is kell benne, bízz benne, hogy nem okoz fájdalmat, hidd el hogy mennyei lesz és az a kevés általános fájdalom is kellemes lesz, mivel ezzel leszel igazán az övé, ami mennyei tudat.

Meg mikor ott voltam, aznap este, nem terveztünk semmit egyszerűen annyira jó volt a petting, hogy nagyon kívántam, ami teljesen elnyomta bármilyen félelmemet a fájdalommal szemben, mert nem féltem, mivel biztonságban éreztem magam a barátommal és tudtam, hogy nem okoz csalódást és, hogy teljes mértékben rá bízhatom magam, mert szeret.

Azóta is vele vagyok, mivel nagy élmény volt az első és az össze többi is azóta. Teljesen megfogtuk egymást. Most lesz októberben 3 éve, 10 év múlva pedig majd 13 éve. :)

18/L.

2014. szept. 25. 19:45
 7/10 SzosziNigger válasza:
15%

ROMMÁ FOGJA TOSZ.NI AZT A FALATNYI KIS PI.NÁDAT :DDDD

amugy semmi okod az aggodalomra

kivéve ha ö predátor , akkor ne engedd hogy kinyaljon :S

2014. szept. 25. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Te szeretnéd a szex et ? Nemtudom mennyire lesz türelmes a párod idáig az de mostmár többször hangoztatja fekügyetek le ? Nincs kizárva ha ö nagyon akarja nemkapja meg hogy elhagy mert nemkizárt hogy azt hiszi nemvagy belé szerelmes és szépen majd otthagy téged
2014. okt. 19. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Te normalis vagy? 12 evesen egy 16 eves fiuval jartal? R***nc...
2014. okt. 30. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért... egy 12 évesnek nem lehet komoly kapcsolata? -.-"
2015. márc. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!