Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról a lányról...

Mit gondoltok arról a lányról (barátnő), aki 20 évesen,1 év járás után SEM fekszik le a barátjával?

Figyelt kérdés

Állítólagos oka: félelem..

20 F

2014. szept. 21. 11:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%
az, hogy neked bőgn ivan kedved, meg ilyeneket nem tisztáztok a kapcsolat előtt, téged minősít. egy férfi ilyenkor már rég szakít vagy félrelép.
2014. szept. 23. 18:28
 22/25 A kérdező kommentje:

De én szeretem, és pont ezért nem lépek tőle el. Tudom, hogy nem veszett az ügy, így kiállok mellette.

És kedves ma 11:30-as, igen, kívánja az együttlétet, de az utolsó pillanatban még saját magát is lebeszéli a dologról, ugyanis fél hogy megtörténik a "bizonyos dolog".

Félelem a fájdalomtól, a teherbeeséstől---> tönkremenne az egyetemi tanulmánya; otthon látott nevelési módszer stb. Ezek azok a főbb okok, amiket eddig ki tudtam belőle húzni.

2014. szept. 23. 21:10
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
akkor tudd, hogy értelmetlen a kérdésed, te választottad ezt, és teljesen mindegy, mások mit gondolnak vagy tennének.
2014. szept. 24. 08:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell valahogy megnyugtatnod, ellazítanod, hogy ne görcsöljön! A teherbeeséstől nem kell félnie ha védekeztek! A fájdalom, se vészes ha kellően benedvesedik (mondjuk ez a te méretedtől is függ), meg biztos óvatos leszel. Nem érte ezt a lányt, lehet hogy a szülei nem engedik neki? Vagy ennyire görcsöl a témától? Beszélj vele erről, tudom már biztos sokszor beszéltetek, de szerintem ha te elmondod neki hogy óvatos leszel, és nem vársz el semmi nagy dolgot az első alkalommal, és hogy szereted, és megbízhat benned..... talán segít!
2014. szept. 24. 08:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha 20 éves koromban, felnőtt nőként, egy éves együtt járás után így éreztem volna, és azzal szembesültem volna, hogy a saját félelmeim állnak az útjában annak, amire egyébként vágyom, akkor elmentem volna pszichológushoz, vagy kerestem volna valami más terápiás segítséget.

Ha a teherbeeséstől fél ennyire, akkor arra megoldás lenne, hogy dupla védekezést alkalmaztok - két olyan fogamzásgátló módszert együtt, ami önmagában is biztonságos.

Ha pedig az első szeretkezéssel járó esetleges fizikai fájdalomtól fél, akkor azt ő is nyilván belátja az eszével, hogy ilyen szempontból nincsen különbség aközött, ha most, egy év múlva, vagy hosszú évek múlva éli meg - leszámítva azt, hogy minél tovább marad így ez a helyzet, valószínűleg annál inkább rögzül benne ez az félelem és szorongás, ahelyett, hogy oldódna.

Ha férfiként lennék ilyen helyzetben, akkor mindaddig kitartanék a barátnőm mellett, amígy úgy érezném, hogy hajlandó szembenézni a problémájával, felnőtt nőként vállalja érte a felelősséget és keresi a megoldást, - ha lassan is, de haladunk a megoldás felé - ahelyett, hogy egyszerűen a homokba dugná a fejét.

De tisztában lennék a saját korlátaimmal - azzal, hogy támogathatom, segíthetem ebben a folyamatban - de azt, amit neki kéne megtenni, HELYETTE nem tudom megtenni.

2014. szept. 24. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!