Mit gondoltok arról a lányról (barátnő), aki 20 évesen,1 év járás után SEM fekszik le a barátjával?
Állítólagos oka: félelem..
20 F
És e felett csak úgy simán szemet lehet hunyni?
Vannak itt olyan férfiak akik átérzik a problémám, vagy helyzetem?
Az ilyenben mindig megértőnek kell lenni, és csak úgy van értelme a kölcsönös együttlétnek, ha mindkét fél akarja. Mégis, ennek ellenére mondom, és ne vedd zokon, de ritka ostoba vagy ha vársz egy évet ahelyett, hogy megbeszélnéd a barátnőddel és próbálnátok közösen megoldást találni.
Amitől fél egy év múlva, az ijesztő lesz számára 5 év múlva is.
Ha nem beszélitek meg, ha nem is küzditek le együtt ezt a félelmet, akkor később mikor mégis rászánja majd magát, azzal csak rákényszeríti fogja önmagára, úgy pedig garantáltan rossz és kellemetlen élmény lesz. A szex nem csak az örömszerzésről és az idő elütéséről szól, hanem az a kapocs ami végképp összefűz bennetek.
26/F
Elmondanám mindenkinek, hogy fél éve mást sem csinálok, csak bátorítom és a lelket öntöm bele, de mind hiába..
A létező minden módszert bevetettem már ami lehetséges, volt hogy bőgni volt már kedvem amiért ilyen velem..
De egyszerűen hajthatatlan, megrögzött, gyerek, és kezdetleges felfogása van ezekben a dolgokban.
És IGEN, én nagyon szeretem őt, vártam is rá nem kevés időt, és ha kell, még tudok is..DE akkor mondhatna nekem valami biztatót is ezzel a témával kapcsolatban.
Én nem akarok 20 éves koromra megbolondulni hogy ott fekszek-kelek azzal a nővel akit a legjobban szeretek a világon, és egyszerűen nem kezdhetek vele semmit! Nem értem hogy miért csak nekem van ilyen problémám ?!
*Mert az eddigi válaszokból csak ez kiderült ki, hogy egyes egyedül nekem van ilyen jellegű gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!