Azt, hogy fél... De ez nem elítélendő, vagy ciki... Egyszerűen kérdezz rá, beszéljétek meg... Legyél vele türelmes, és megértő. Azt biztos értékelni fogja :)
22/L
2014. szept. 21. 11:59
12/25 anonim válasza:
Csak nehogy úgy járj, hogy mással feküdjön le:)
2014. szept. 21. 12:13
13/25 anonim válasza:
helló, én biztosan tudok megoldást a problémádra írj privátot! A lánynak van nővére vagy báttya vagy esetleg mindkettő?
2014. szept. 21. 12:21
14/25 anonim válasza:
Azt gondolom hogy az ilyen lanyba mar reg nem kene tobb energiat feccolni...
2014. szept. 21. 12:25
15/25 anonim válasza:
Gondolom, próbáltál már sokszor őszintén beszélgetni vele erről. Mit mond neked, mi az konkrétan, amitől fél?
A pettingeléssel meddig jutottatok?
2014. szept. 21. 13:31
16/25 anonim válasza:
Nem Gábornak hívnak? Van egy ismerősöm, ő a lány ugyanebben a szituban. Ő mentális beteg. Pszichológushoz nem hajlandó menni, pedig másképp nem lehet feloldani ilyen mélyen gyökerező pszichés gátakat.
2014. szept. 21. 15:55
17/25 anonim válasza:
Én nem a lányról gondolok bármit is, hanem a fiúról. Azt, hogy kevés a barátnőjének.
2014. szept. 22. 13:44
18/25 anonim válasza:
Szaíts és keress érett lányt, aki lefekszik majd veled.
Én másélf hónap után feküdtem le a barátommal - szűz voltam - esezme gában sem lett volna vele játszogatni évekig.
2014. szept. 22. 15:51
19/25 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy akik lepontoztak, mégis mit gondolnak? Hogy a csajnak kötelező lefeküdni a fiúval? Hát, nem, pajtikáim. Majd ha akkora hatással vagytok a csajra, hogy leolvad róla a bugyi, akkor van nála keresnivalótok. Addig viszont fölösleges keperkedni. Nem mindenki illik mindenkihez. Keresgélni kell, próbálkozni, tanulni a nők nyelvét. Megtanulni hatással lenni rájuk. Ha nincs meg az összhang, tovább kell lépni, és nem egy évet elgatyázni a fiatalságunkból egy halva született kapcsolatban.
2014. szept. 23. 10:57
20/25 anonim válasza:
Beszéltetek róla? mit értesz az alatt hogy gyerekes a témában a felfogása? Mitől fél?
Nem lehet hogy annyira gátlásos hogy azért nem meri?
Vagy nem érezteted vele eléggé hogy szereted és hogy megbízhat benned?
Vagy nem olyanok a körülmények (pl valaki benyithat vagy kihallatszódig valami) és attól fél?
Vagy a fájdalomtól? Vagy hogy nem lesz elég jó? nem tudja mit hogyan kell csinálni?
Csókon kívül nem volt még semmi? mikor mondjuk hosszan csókolóztok benedvesedik? Kívánja a szexet?
Ezekről a dolgokról próbálj vele beszélni! És éreztesd vele hogy szereted és hogy nem várod el hogy az első alkalom tökéletes legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!