Miért nemélvezem ha a barátom simogat? Mi a baj velem? Lehet h akk a szexet se fogom élvezni? :S
szeretem a barátomat de nemélvezem amikor simogat ott lenn..még szűz vagyok..amikor én kényeztetem kézzel vagy szájal ő nagyon élvezi(látszik rajta meg szokta is mondani utána)de én nemélvezem:S de miért mi a baj velem:S
attól félek h akk a szexet se élvezném:S mindíg próbálom játszani h jóérzés meg minden pedig 1általán nemtud felizgatni:Slehet h vmi gond van velem?nagyon parázok h vmi nemokés velem:S SEGÍTSETEK légyszi h mittegyek:S
16/L a barátom 18/F
Na, ha magadnak jó, akkor csak a barátod csinálja rosszul.
Mondd meg neki, hogy csinálja nagyon finoman, "alig" érintéssel! És soha ne legyen erős, amikor beindulsz, akkor se.
A legtöbb pasi ott rontja el, hogy túl erősen simogat, vagy túlzottan nagy mozdulatokkal.
Amúgy én sem élvezem annyira a simogatást, pedig a párom tökéletesen finoman csinálja, úgy, ahogy nekem jó... mégis jobb szeretem, és jobban beindulok, ha inkább orálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!