Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nemélvezem ha a barátom...

Miért nemélvezem ha a barátom simogat? Mi a baj velem? Lehet h akk a szexet se fogom élvezni? :S

Figyelt kérdés

szeretem a barátomat de nemélvezem amikor simogat ott lenn..még szűz vagyok..amikor én kényeztetem kézzel vagy szájal ő nagyon élvezi(látszik rajta meg szokta is mondani utána)de én nemélvezem:S de miért mi a baj velem:S

attól félek h akk a szexet se élvezném:S mindíg próbálom játszani h jóérzés meg minden pedig 1általán nemtud felizgatni:Slehet h vmi gond van velem?nagyon parázok h vmi nemokés velem:S SEGÍTSETEK légyszi h mittegyek:S

16/L a barátom 18/F

2010. jan. 19. 20:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Szia, mindenképpen légy őszinte a barátoddal. Hidd el ez később megtérül. Nem tudom, mit csinál a barátod. DE valószínű ő rontja el. Ha magadat simogatod szokott jó lenni? Biztosan:D Beszéld meg a pasival mit, hogy...És mindent a maga idejében.
2010. jan. 20. 02:17
 12/13 A kérdező kommentje:
igen mikor magamnak csinálom olyankor jó szokott lenni:)
2010. jan. 20. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, ha magadnak jó, akkor csak a barátod csinálja rosszul.

Mondd meg neki, hogy csinálja nagyon finoman, "alig" érintéssel! És soha ne legyen erős, amikor beindulsz, akkor se.

A legtöbb pasi ott rontja el, hogy túl erősen simogat, vagy túlzottan nagy mozdulatokkal.

Amúgy én sem élvezem annyira a simogatást, pedig a párom tökéletesen finoman csinálja, úgy, ahogy nekem jó... mégis jobb szeretem, és jobban beindulok, ha inkább orálisan.

2010. jan. 21. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!