Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nemélvezem ha a barátom...

Miért nemélvezem ha a barátom simogat? Mi a baj velem? Lehet h akk a szexet se fogom élvezni? :S

Figyelt kérdés

szeretem a barátomat de nemélvezem amikor simogat ott lenn..még szűz vagyok..amikor én kényeztetem kézzel vagy szájal ő nagyon élvezi(látszik rajta meg szokta is mondani utána)de én nemélvezem:S de miért mi a baj velem:S

attól félek h akk a szexet se élvezném:S mindíg próbálom játszani h jóérzés meg minden pedig 1általán nemtud felizgatni:Slehet h vmi gond van velem?nagyon parázok h vmi nemokés velem:S SEGÍTSETEK légyszi h mittegyek:S

16/L a barátom 18/F

2010. jan. 19. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"mindíg próbálom játszani h jóérzés" NE tedd. Ha ő bénázik, akkor emiatt azt fogja hinni, hogy jó, és sosem fog változni, inkább mondd el neki, hogy semmi, és próbálja máshogy.
2010. jan. 19. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
elözönek igaza van.. lehet az is hogy még nem kivánod a sexet,mert ha kivánnád és izgulnál akkor más lenne,persze ez partner függö
2010. jan. 19. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:

nagyon szeretem a barátomat:)

és kívánom is...meg meg is bízok benne:)

de nemtud felizgatni:S

csak azt nemtudom h ő csinálja rosszul v én vagyok selejtes:(

2010. jan. 19. 20:20
 4/13 anonim válasza:
100%
Nincs olyan, hogy selejtes no. Egyetertek az elottem szolokkal is. Azt tanacsolom, hogy eloszor probald ki magad, hogy mi a jo neked, amikor magadat izgatod, mi az amit elvezel, mi az ami a te "izlesednek" megfelel. Ha ez megvan utana vezesd ra a baratodat is.
2010. jan. 19. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha tényleg kívánnád őt, akkor arra reagálna a tested. Nem lehet, hogy csak magát a szexet kívánod, de a párodat annyira nem?

Nekem elég ha a párom szavakat suttog a fülembe vagy simogatni kezd. Persze van akinek ez nem elég, de ha lent simogat az azért már kéne, hogy izgasson. Főleg az elején.

Amúgy azt még megpróbálhatod, hogy tanácsokat adsz neki közben. Figyeld meg ahogy saját magad kényezteted és uána mond el neki, hogy mit szeretsz, ha csinál. Rosszul is lehet csinálni..

2010. jan. 19. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Későn érő típus lehetsz, vagy valami más probléma van.

Ne erőltesd és ne mutass mást, mint amit érzel!

Tényleg derítsd fel, hogy mi jó neked. Akár úgy, hogy kérd meg őt, próbáljon sokféle simogatást, akár vezesd a kezét, akár derítsd ki egyedül - de tegyél valamit, mert így nem lesz jó.

Addig pedig élvezd azt, ami már jó. Az biztos jól esik, ha csak úgy simogat, vagy csókol... kérd meg, hogy ezt tegye többet, a többit meg kevesebbet.

2010. jan. 19. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A jó szex tanulás kérdése, meg kell ismerni egymás testét, amihez TELJES BIZALOM kell. Azt írod van bizalom, de úgy tűnik ez kevés. Várjatok még akkor a dologgal. Csak türelem, nem hajt senki.
2010. jan. 19. 21:18
 8/13 anonim válasza:
100%
szerintem irányítsd a barátodat hogy mégis neked hogy és hol lenne jó 15/l
2010. jan. 19. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már ilyen.Rájöttem hogy igaza van az előttem szolonak,semmi defekted nincsen,csak 100%os bizalom és ellazultság kell.És nyitottnak kell lenni,ha nem élvezed amit csinál akkor mondd meg neki ,finoman vezesd rá hogy lenne jobb mert néma gyereknek anyja se..
2010. jan. 19. 23:29
 10/13 anonim válasza:
100%

Azt a dolgot amit a tv-ben látni, hogy egymásnak esnek és minden szuper rögtön, el kell felejteni!!!

A jó szexet meg kell tanulni, hogy kell csinálni. Ehhez idő kell, gyakorlás, és őszinteség! Ha hazudsz a párodnak, hogy milyen jó volt, magadnak is ártasz, mert azt hiszi, hogy ez jó neked, és így csinálja legközelebb is! Pedig nem jó!

A férfiaknak ha nem mondják vagy mutatják meg, hogyan és mit szeretnek a nők, azt maguktól honnét tudnák???

Nem szégyen ha azt mondod neki hogy próbáljuk meg így, hátja még jobb lesz!!! Feltéve ha tudod, hogy mi jó saját magadnak? Ezért nagyon hasznos ha kisérleteznek a lányok, hogy ismerjék meg saját örömeik forrását.

Nem írtál arról hogy megvan e a kellő előjáték az intim simogatás elött?

Mert szerintem az is fontos. És a nyugott környezet sem mellékes!

Nem akarok nagyképünek tünni de kiskönyvet tudnék írni mit lehetne csinálni, de ehhez sok év tapasztalata kell!

A lényeg az egymásrafigyelés és hogy finoman de irányítsd a fiút mert ha nincs tapasztalata nem tudhatja mit és hogyan kell csinálnia. És ha van is némi tapasztalat, nincs két egyforma nő!!! 30/F

2010. jan. 19. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!