A fiúk nem voltak komolyak akikkel jártam, fel sem hozták ezt a témát.
2014. szept. 11. 11:28
12/18 anonim válasza:
Nekem pl az első szex nem sokkal a 25-dik szülinapom előtt volt.
29/F
2014. szept. 11. 11:39
13/18 anonim válasza:
Az ciki ha elpukizod magad nagy társaságban! Ez nem az!
2014. szept. 11. 11:41
14/18 anonim válasza:
Az a ciki aki ilyenért cikinek néz. Én megmondom őszintén semmibe veszem az ilyen r*bancok, 20-as karú ecsetfejű hülyegyerekek véleményét akik 16 évesen szexelnek és hűű már azonnal kemény érett gyerekek lesznek. Tapasztalatlan tacskók.Én szintúgy 23 vagyok és szűz de nem érdekel.Eddig 1 norális nővel nem találkoztam mindenhol csak a lótyók vannak... sajnos. Vajon a normális nők kihaltak??
2014. szept. 11. 11:43
15/18 anonim válasza:
6. Dowd! ki mondta, hogy 23 éves korra mindenkinek ki kell építenie már legalább egy komoly kapcsolatot? Van, aki nem talál olyat, akivel komolyabbat el tudna képzelni, és ez a normális. Azért, mert te fiatal korod óta nyomod a dolgot, nem jelenti az, hoyg az a normális mindenkinél!
2014. szept. 11. 14:12
16/18 anonim válasza:
Én meg 23 éves fiú vagyok, és még nem volt barátnőm, pedig nem vagyok meleg, csak talán nem is volt nagyon bátorságom udvarolni, meg nem járok szórakozóhelyekre, mert nem érdekel az ilyen kikapcsolódás, meg nem vagyok menőcsávó, meg nincs nagy dumám, meg nem vagyok rámenős. Ennyi. Egyszerűen ennyi.
Köszi, hogy leírhattam :)
2014. szept. 11. 16:55
17/18 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok igaz fiú, komoly kapcsolat nélkül eddig, szüzességem témája így nagyon nem is jöhetett elő ugye.
Ha te cikinek tartod, változtass a helyzeten. Én személy szerint nem mondanám annak, a kevéske kivételek táborát erősíted, erősítjük... Keress komoly srácot, akivel tudsz ilyen dolgokról beszélgetni.
Mondjuk, ha az igazival szeretnéd hogy megtörténjen először és ezért vársz, azt személy szerint becsülendőnek tartom. Ritkaság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!