Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan történjen meg az első?

Hogyan történjen meg az első?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 1hétben elkezdtem fantáziálgatni az első szexről.. hogy milyen legyen, kivel, mikor és kéne egy kis segitség. Ugye eddig csak magamra gondoltam és arra, hogy mi a jó nekem de felmerült az a kérdés, hogy mit szeretne a másik? mármint úgy értem, hogy hogyan szeretné egy lány az elsőt(lassan/ gyorsan, gyengéden/keményen) (15F) tapasztaltabbak válaszát várom. Előre is köszönöm.
2014. szept. 10. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Keményen szeretném veled. 15/F
2014. szept. 10. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
vicces vagy :)
2014. szept. 10. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Minél jobban tervezed annál rosszabb lesz, legjobb a spontán. Azt pedig, hogy mi jó a másiknak ki kell tapasztalni, előre úgysem fogsz tudni felkészülni.
2014. szept. 11. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
15 évesen kisfiam nem szexről kéne ám álmodozni hanem inkább a tanulásról! Ráérsz majd akkor szexelni mikor már dolgozol megkeresek a betevődet, nem anyuci pénzén szexelsz.
2014. szept. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!