Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol történjen az első?

Hol történjen az első?

Figyelt kérdés
Nektek hol történt és fontos-e a hely?
2009. júl. 2. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
igen, elsőnek semmikép ne nyilvános helyen. Az első legyen romantikus, érzéki. pl nálatok, vagy náluk mikor senki sincs otthon és tudjátok h egy darabig senki se fog jönni
2009. júl. 2. 21:08
 2/7 anonim válasza:
63%
mamámnál xD :DD
2009. júl. 2. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem most fog történi,és nálam X) mert senki nem lesz itthon.Persze nem ma XD

De tényleg az első alkalom ágyban történjen,úgy szép^^

2009. júl. 2. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mindketten vidékről jártunk suliba, sehogy sem tudtuk volna megoldani, hogy valakinél otthon legyen az első. De így, hogy egy kis mezőn, mindentől távol történ meg, így is tökéletesnek mondanám és egyáltalán nem bántam meg!

Nekem nem a hely volt a fontos, hanem ahogy Ő bánt velem, hogy éreztette, hogy szeret és tudtam, hogy nem lesz semmi baj.

2009. júl. 2. 22:02
 5/7 anonim válasza:
100%
mindenféleképpen kényelmes helyen, tehát sztem ágyban vagy náluk vagy nálatok. ahol tudjátok senki sem fog zavarni..
2009. júl. 3. 03:05
 6/7 anonim válasza:
nekem az első ágyban lesz náluk, már el van intézve :)
2009. júl. 3. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem nyilvános helyen volt és naagyon nagyon megbántam...:( De azt legalább nem bántam meg, hogy kivel tettem...szerintem egy pihe-puha nagy ágyban kell elveszíteni...:P
2009. júl. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!