Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi ez az érzés? "Csalódtam"...

Mi ez az érzés? "Csalódtam" benne?

Figyelt kérdés
az egyik évfolyamtársam aki egyben az egyik legjobb fiú barátom is (13 évesek vagyunk) már nem szűz és teljesen "kiakadtam" mert eddig visszahúzódó volt és ő lett volna az utolsó akiről ezt elképzeltem volna. és amióta ezt megtudtam "tudatom alatt" is kerülöm, tehát pld nem megyek oda hozzá és csak miután elmentem mellette azután tűnik föl h csak úgy elsétáltam... miért lehet ez az érzés bennem? én tényleg nem akarok rá másképp tekinteni... 13/L

2014. szept. 6. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Jogos a csalódás, valószínű sokat jelentett számodra és ezért. Hát ilyen az élet majd ahogy idősödsz rá jössz.:)
2014. szept. 6. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:
hát átl nem normális dolog az tény bár én csak sajnálni tudom azokat a kölyköket akik ilyen fiatalon már sexelnek nem normális hogy valakinek ilyen unalmas gyerekkora volt. :)
2014. szept. 6. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!