15-16 éves fiúk! Milyen érzés elveszítrni a szüzességetek? 15/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 11:46
1/11 hőcserélő válasza:
Visítasz mint a kismalac az ólba!
3/11 anonim válasza:
A fiúknak nincs semmi különös érzés amikor elvesztik, csak annyi hogy bedugják egy jó meleg és nedves punciba. :)
4/11 anonim válasza:
Mintha egy tál forró pacalba tennéd. ;)
6/11 anonim válasza:
Engem megharpott a pacal. Megkel öllni előte vagy micsoda? Segícség!
13/f
7/11 anonim válasza:
Mint neked,csak 0 fájdalommal.:D Szóval jó.De amúgy semmi különös,olyan mint a többi szex.Csak ez az első.:D
8/11 anonim válasza:
Lány vagyok, de ha a férfiak szűz lánnyal fekszenek le akkor azért olyan jó, mert arra koncentrálnak amit a másiknak nyújtanak és vele érzik az élvezetet.
Viszont ha már egy tapasztalt nővel veszítik el, akkor maximum csak annyi különbség van, hogy hamar elmennek, egy új élményben van részük.
9/11 anonim válasza:
Elégedettséggel tölt el, én egyrészt el sem hittem, mert nagyon hirtelen jött a dolog, másrészt meg izgultam azért, h jó legyen, és amikor először éreztem a forró nedves puncit az csodálatos volt, és jó érzés tudni h megfeleltél. Ez afféle evolúciós kötelezettség, h szórjuk a magvainkat, és a tudat, h már ez is sínen van. :D Remélem, h elég kimerítő válasz volt :D
10/11 anonim válasza:
Olyan érzés mint az összes többi alkalomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!