Ti hogy vesztetétek el a szüzességetek? (kivel, hogyan, hol, milyen érzés volt) kicsit hosszadalmasan ha lehet
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 22:27
3/9 anonim válasza:
Nem vesztettem el, nem vagyok olyan mindent elhagyós típus.
4/9 anonim válasza:
15 évesen egy 21 éves szuz sráccal, nem is volt jó. ááááh...De reszemrol szerelem volt, srác részérol nem. Hol? Agyban :D ...17 éves koromban ujbol taliztunk, de akkor sem volt jobb vele, szoval a két év alatt nagyon nem változott :D
L, 22
5/9 anonim válasza:
16/L a mostani baratommal 10 honapja vagyunk egyutt. 3vagy4 honap utan es naluk. Mi sokat pettingeltunk elotte es maga a dolog elott hosszu volt az elojatek. Igyis kicsit feszitett, de nem volt veszes.:) Akkor persze meg az az utani aktusok nem voltak tokeletesek de fejlodtunk es egyre.jobb mindkettonknel:)
6/9 anonim válasza:
én a párommal a saját ágyamba és mind a ketten szüzek voltunk.Jól esett még ha az első is volt.5éve együtt vagyunk jegyesen.
8/9 anonim válasza:
16 évesen a barátommal, náluk történt. tökéletes volt :) jó emlékként maradt meg:)
9/9 anonim válasza:
Miért kell mindenkinek 16 évesen elveszteni?
Csak én tartom ezt szánalmas képmutatásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!