Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mit éreztem?...

Szerintetek mit éreztem? Szeretnénk babát, de már annyit csalódtam, és most sem tudom melyik érzés mit jelent.

Figyelt kérdés
10 napja (egy nappal a cilus.hu által jósolt előtt) azt hittem peteérésem van, de attól kezdve 5 napon át fokozatosan fájni kezdett a hasam jobbra lent. Az 5-ik napra már görcsölt is, ami elmúlt másnap reggelre. Akkor is voltunk együtt a férjemmel. Azóta újra furcsa érzéseket érzek a hasamban (most középen), kissé csiklandós, pisilésre ingerlőt.
2009. nov. 19. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan igy voltam, valószinű akkor repedt meg a tüsző mikor a legerősebb volt a fájdalmad.Nekem is este ugy görcsölt szinte alig tudtam leülni, és másnapra más semmi sem volt.Mára nem vártam, még semmi, viszont a tesztem pozitív.

Remélem sikerült nektek is, én már rá 5-6 napjára furán éreztem magam, szédültem és nekem a bal p.fészkemnél szurkált, azon az oldalon volt az érett pete.

Sok sikert!

2009. nov. 19. 12:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok Neked. Most feszül kissé a hasam alja, 5 vagy 8 nap múlva nem várom. Attól függ melyik volt a PÉ-s napom.
2009. nov. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!