20-as,30-as szűz férfiak! Prostizás vagy kivárod az elsőt?
23:36
"Szerintem olyan lánnyal is megtehednéd először, akivel egy ideje randiztok, de azért nem ő az igazi. "
És akkor mi van a lánnyal? És ha neki a fiú az igazi? Akkor csak ki lesz használva?
Én 23 évesen prostinál vesztettem el.
Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni.
Nagyon sokat kínlódtam emiatt.
Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés.
Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát.
Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet!
23:50
És nem vagy szerelmes abba a lányba?
Miért nem tudtatok járni?
Most már nem vagyok, mert 6év eltelt azóta.
Nem tudom a pontos okát, több is lehet együttesen, talán mert a csaj pénzéhes volt,
vagy én nem értettem hozzá eléggé, vagy az eseménynek nem kedveztek nekem.
De azóta sem tudok összejönni olyannal aki tetszik, pedig senki sem talál bennem hibát.
20:58
Talán túl gátlásos vagy/voltál és a csalódás miatt nem mersz szeretni senkit, azaz egy belső gátlást hozol magadban létre. Nem lehet?
Lehet hogy a lány is szerelmes volt beléd, csak ő is úgy gondolja, hogy te nem akartad őt, vagy ilyesmi nem lehet?
Nem a gátlásossággal volt a baj.
Azt nem tudom volt e szerelmes belém, de mással járt és másba volt szerelmes.
Most 28 éves vagyok, és még mindig nem sikerült semmit sem elérni olyan csajnál aki igazán tetszik.
Pedig csak ilyennel van értelme, különben nem leszek belé szerelmes, ezt tudom.
Vajon másnak miért sikerül... mit tud amit én nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!