20-as,30-as szűz férfiak! Prostizás vagy kivárod az elsőt?
18:04
Tehát egy normális srácot is erkölcstelenné akarnál tenni?
Szia. Sokat olvastam a dologról. Még szűz vagyok és hát nem sok sikerem volt még a lányokkal. Gondolkodtam egy ideig én is, hogy esetleg fizetni kellene egy óra "szerelemért", mert akkor lehántana az emberről minden gátlást és feszültséget. Egy sexológus például azt írta egy cikkben, hogy sajnálja a klasszikus értelemben vett bordélyházak megszűnését, mert akkoriban elmentek a fiatal fiúk erre a helyre és fel lettek avatva. Logikusan továbbgondolva a dolgot így előnnyel indulsz az első szerelmednél, és nem fogsz azon aggóni, hogy még nem csináltad, Ő igen, Úr Isten, mi lesz ha nem tudok teljesíteni... A másik oldala viszont, hogy nincs benne szerelem. Én egy olyan srác vagyok akit nem vinne rá az önbecsülése, pedig néha nagyon ki vagyok bukva miatta, de várok! Tudom, hogy várni kell, mer az sokkal nagyobb "élményt" nyújt majd, mint egy "szolgáltató". Nem mindegy, hogy valaki pénzért vagy szerelemből fekszik le a másikkal! A kettő biztosan különbözik! A 30-as pasiknak is szerintem lehet várni... Én nem hiszem, hogy ez ciki lenne, elvégre ez egyénfüggő és lelkülettől függ.
Én minden esetre döntöttem: várok! :)
23/F
És az alkalmi kaland miafa**ér nem jó??? Gondolkozzatok már - mér dolgoznak a férfiak? mert jó kapcsolatot akarnak - minden erre vezethető vissza...- a szexre... (pénz,pénz,pina...) Am meg ez a maszlag h érzések meg ienek... hátamon feláll a szőr, meg h első alkalom csak egy vn... fasság... az emberek azé szexelnek, mert jó érzés - mindkét félnek... a szex önmagában is lehet jó anélkül h szeretnéd e a kiválasztottat.
ha meg nem tudsz felszedni alkalmi nőt akk az valószínűleg azért van mert igénytelen meg dagadt meg ien vagy!! RONDA FÉRFI NINCS!! arra nem tudod fogni. Rusnya nő van, velük nem lehet mit csinálni - tarkónlövés - de nekünk férfiaknak a szépségünk belülről fakad. Am meg nem olyan nehéz elérni a jó külsőt - nem a tökéleteset, hanem a jót: nincs wow, több testmozgás, kevesebb sör... pár hónap alatt helyre tudod magadat kapni!!!
Ha meg nem ez a gond akkor meg súlyosan ÖNBIZALOMHIÁNYOS vagy!!! azt se nehéz orvosolni, csak el kell hinned h te vagy a legjobb és ezt kifelé sugározni azt annyi - nők nagyon hülyék, könnyen bedőlnek minden baromságnak... Az őszinte kapcsolatot meg 45 előtt felejtsd el... egyszerűen imádják a hazugságokat - és nem, nincs kivétel, akiről azt hiszed h az - az csak a te torzításod. A külső látszat csak attól függ hogy mennyire tartja be a 'társadalmi szerződést' - én pl semennyire, ugyanezt bárkinek a szemébe vágom - nem sértés meg oltás céljából, hanem azért mert így gondolom, és nem fogok kertelni. Remélem segítettem, ha nem akk sry
28/F
A mai világban a lányok egyre romantikusabbá válnak, főleg azok akik várják az igazit, meg a nagy Őt(20-30 között)...Miközben folyton olyan pasikat szednek fel, akikben nincs semmi érzelem és legtöbb esetben csak a farkuk vezérlik Őket...
A 23 éves férfinak csak azt tudom javasolni, hogy egyenlőre várjon, de a normális párkapcsolat nem a szerelemből áll...
Ma már egyre több nő várja el a párjától, hogy kielégítse, de rendesen...Nekik nem elég 1-2 perces numera. Egy veled egykorú nő az esetek túlnyomó részében már 14-17 évesen elvesztette a szüzességét!!! És már túl vannak azon, hogy a szerelmet keressék(bár a legtöbb nő érzelgős, de ezzel csak meg akarják téveszteni a pasikat, akik mindent meg akarnak tenni az imádott nőnek) Ha meghallják, hogy Te még szűz vagy fogják magukat sarkon fordulnak...
Szép dolog a szerelem meg minden és valóban nem mindegy, hogy kivel veszted el és milyen körülmények között...
Egy lánynál...
Egy férfitől magabiztosságot és határozottságot várnak el a lányok-nők, nem pedig egy mamlasz szűz férfit választanának, arról nem is beszélve, hogy ha mégis összejönne veled egy lány, akkor örök életedre hiheted majd, hogy csak megsajnált!!!
Állj végre a sarkadra!!! Legyél férfi!!!
Anyámasszonykatonák...
Ha valakinek nem fűlik a foga ahhoz, hogy fizessen, az járjon szórakozni, meg diszkóba!!!
De, ha valakinek nincs hozzá önbizalma és nem tud mit kezdeni magával, az igenis fizessen érte...A férfiaknak a szüzesség elvesztése nem olyan mint a lányoké...Mi csak berakjuk, húzunk párat és kész!!! Teljesen mindegy, hogy azt a pár húzást szerelemből, vagy pénzért csinálod...
batyam 50 eves koraig vart az igazira megunta es felakasztottam magat:( (sztem ez vmennyire ertheto is mivel senkije se volt szinte) de nkm hianyzik
18/F
23 F nagyon becsüllek, hogy Te legalább normálisan élsz! Kívánom, hogy találd meg az igazit!
28F te nagyon durva módon el vagy tévedve, vagy nagyon csalódott, sikertelen vagy!
az biztos, hogy te a nőt egy nemi szervvel v. gumi nővel teszed egyenértékűvé.
Nem minden nő várja el a ribancságot a pasijától. Sok nő szereti a tisztességes férfiakat, akik tudnak szeretni és nem csak bedugni -kihúzni.
A csúnya nők miért is lőjjék fejbe magukat? Nem azért de egy nő sokkal boldogabb pasi nélkül mint azzal. Nem egy csúnya ismerősöm van nő, aki férjes, és a férje szereti.
De ellenben sok ilyen frusztrált, boldogtalan kiégett fa*sz ismerősöm van, mint te, és csodálkozik, hogy az összes nője otthagyja, és egyedül tengődik 45 évesen....
23F jobb hogy nincsenek ilyen bordélyházak, és ez nem divat, mert a jó szex nem attól függ, hogy te megnyomogatsz néhányszor egy guminő-szerű prostit.
Mindenki elkezdi egyszer, és a lány is tisztelni fog azért, hogy nincs ilyen múltad!
Érdekes régebben jártak a pasik házasság előtt ilyen nőkhöz, mégis nyomasztóan rossz szeretőnek bizonyultak!
Na látod, nem ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!