Ha majd elvesztem a szüzességem mit tehetek? Az ellen hogy. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ne fájjon és ne vérezzen2010. jan. 17. 00:25
1/8 anonim válasza:
az ellen, h ne fájjon, annyit, h lelkileg is felkeszulj ra, ne felj, keszulj fel, es nagyon szerelmes legyel, es megbizz a pasidban. vérezni nem biztos, h fogsz. én se véreztem.
2/8 A kérdező kommentje:
a szerelem még nem fog kitágítani...
2010. jan. 17. 00:28
3/8 anonim válasza:
nem, de ellazitani igen. és előtte sok-sok petting. hidd el, tapasztalt vok :))
4/8 anonim válasza:
Nőj fel a feladathoz, ha érett leszel hozzá testileg lelkileg akkor nem azon fogsz görcsölni, hogy fájni fog.
Amig ez hátráltat téged abban, hogy valakivel odáig juss addig ne csináld.
5/8 A kérdező kommentje:
de az ellen MOST lehet valamit tenni hogy ne fájjon?
2010. jan. 17. 00:51
6/8 anonim válasza:
Az első alkalomra a misszionárius póz a legjobb (te vagy alul a srác felül).
Lovagló pózban rohadtul fáj a dolog.
Vérzés ellen nem hiszem, hogy bármit tudsz tenni.
7/8 anonim válasza:
a vérzés ellen nem tudsz tenni, vannak akik véreznek, vannak akik nem. a szerelemtől valóban nem fogsz kitágulni, de attól igen, hogy kívánod. ha meg nem kívánod, akkor minek fekszel le vele? a szűzhártya átszakadásával járó fájdalom ellen sztem nem nagyon tudsz mit tenni, esetleg kevésbé rossz élmény ha nem görcsölsz rajta, és nem arra gondolsz egész petting, meg egész aktus alatt, hogy jaj de fog fájni, jaj de fáj
8/8 anonim válasza:
Ha figyel rád akkor biztos nem fog fájni...
És vérezni nem biztos hogy fogsz...én se véreztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!