Nagyon zavar, hogy itthon egyre jobban sürgetnek a szüzességem elvesztésével?
Nem nagyon beszélem meg a szüleimmel a pasi ügyeimet. Nagyritkán tudják hogy épp ki tetszik. Általában olyan pasik tetszenek, akikkel 50% hogy nem lehet semmi, ebben a szüleim is megerősítenek ezért hagyom XY pasit. Viszont 1 éve nagyon bele vagyok esve valakibe 50%-50% hogy lehet e belőle valami. Vele szeretném elveszteni, de itthon folyton piszkálnak hogy "kezdjek már el élni" mert ennek most van itt az ideje és később nagy baj lesz ha most nem történik meg. Úgy kezelnek mint egy apácát kb, azt hiszik még életemben nem csókolóztam, nem masztiztam és tényleg egy kis angyal vagyok. Hogyan rázhatnám le magamról őket hogy hagyjanak már ezzel ? 17L
Egyre jobban zavar és nagyon nem akarok abba a hibába esni hogy lefekszem valaki olyannal akivel nem akarok, hogy ők örüljenek.
Ilyenről sem hallottam, nagyon durva. Egy igazi groteszk. Hmm fura. Igazából gyökerek, hogy ezzel csesztetnek, mást részt meg k..rva nagy arcok, hogy nem tiltakoznak, hanem szeretnék ők is, hogy szexelj. De amúgy meg igazából semmi közük nincs a te nemi életedhez! Szóval nem értem, majd azt várják, hogy jelentsd be amikor túl vagy rajta vagy végig is néznék? Részben igazuk van ennyi idősen már lehetne szexuális életed. De ahogy említettem nincs közük hozzá. Kettő előtted az élet, szerintem ezen a pár éven fog múlni. Én is 22 vagyok és szűz, ez van, nem sírok, mert lehet, amikor elkezdem onnantól fog csak arról fog szólni az életem. A lényeg, hogy ne lény meggondolatlan, hallgass a szívedre vagy a saját józan eszedre vagy mit tudom én de ne másra. Azzal és akkor szexelj amikor és akivel te akarod. Mondjuk egy párkapcsolatban ajánlanám a legelső alkalmat.
Ha nagy szád van és van humorod, akkor beolthatnád őket valahogy. Pl.: "Már rég megb*sz@ttam magam, ráadásul három pasival egyszerre, kncsögök." :D Ha nem neveted el magad és kiabálsz, lehet, hogy köpni nyelni nem tudnának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!