15 évesen elveszíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátommal 10 hónapja lennénk együtt, én most vagyok 15, ő 16. Ti mit gondoltok arról ha 15 évesen elveszítené a szüzességét egy lány?2014. aug. 28. 10:12
11/12 A kérdező kommentje:
csak én mindig is úgy gondoltam hogy az a normális, ha 16-17 évesen veszítik el az emberek a szüzességüket..de totál szerelmes vagyok és nem arról van szó, hogy ő nem tud várni, hanem én nem tudok várni:S és félek hogy ha lefekszek vele 15 évesen, sokan fogják rám mondani azt a bizonyos r betűs szót:/
2014. aug. 28. 20:01
12/12 anonim válasza:
én is 15 évesen vesztettem el. utána még 3 évet jártunk. (amúgy a pasi 2 évvel volt idősebb nálam) 3 év után szakitottam vele, mert igy láttam jónak. Veszekedtünk és valahogy kiszerettem belőle. Aztán meg ő maga mondta azt az r betűs szót a szemembe is, barátainak is és az én ismerőseimnek is. Közbe 3 évig csak ő volt velem. Ráadásul a kapcsolatunk legelején ő csalt meg és én bocsájtottam meg neki.. :))) Ez ilyen. Amúgy meg a kérdésre válaszolva ha úgy érzitek hajrá. És nem kell mindenki tudjon róla, hogy ti épp mit csináltatok. Szóval nem r**cozhatnak le. Csak ne bánd meg, mint én most :) Nem azt bántam meg, hogy vele, hanem azt, hogy olyan hamar :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!