15 évesen elveszíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátommal 10 hónapja lennénk együtt, én most vagyok 15, ő 16. Ti mit gondoltok arról ha 15 évesen elveszítené a szüzességét egy lány?2014. aug. 28. 10:12
1/12 anonim válasza:
Szerintem korai, de ahogy érzitek...
3/12 anonim válasza:
elég korai, de a ti dolgotok. Szerintem nyugodtan.
4/12 anonim válasza:
ez a ti dolgotok,ha akarjátok csináljátok,ha nem akkor meg ne
6/12 anonim válasza:
kicsik korai, de belefer szvsz.
Gumit huzzatok!
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. aug. 28. 10:26
8/12 anonim válasza:
Védekezzetek, és csak akkor ha már pettinggel el tudtátok vinni egymást a csúcsra ;) (felkészültek vagytok)
9/12 anonim válasza:
Ne hallgass azokra akik azt mondják korai a nálunk kevéssel fiatalabb generáció 12-13-14 fűvel fával csinálja, olyat is hallottam, hogy megkérdezte haverom egy 13 évestől a haverom, hogy szűz-e még, erre azt a választ kapta. -Félig.
2. mi az h félig? -A srácnak nem volt elég nagy hozzá h átszakítsa a szűzhártyáját. Na ez a gáz! Te legalább olyannal akivel régebb óta együtt vagy!
17F
10/12 anonim válasza:
ez hol gáz? A barátnőm is 15 évesen vesztette el és már 3 éve együtt vagyunk.Az a gáz ha utána szakítotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!