Egy lánynak vagy egy fiúnak gázabb, ha 18 évesen még szűz?
2. Miért, 1-2 év alatt megérik, mint egy alma?
Pedig szerintem és a realitás szerint a 16 az még jó kor erre. Se túl korai, se túl késő. Mondjuk ma már mást gondolnak az emberek, de mindenki szeret a végletekben gondolkodni. Pl ha egy 25 éves írta volna, arra is ilyesmit írnál. Pedig az már valami olyasmit is jelent, hogy az illető(akár csaj, akár pasi) nem tud eléggé kötődni az emberekhez, ezért nem tudott még szexelni.
Persze jó lehet benyalni egy csajnak, és/vagy megnyugtatni. De minek ennyit hazudni?
Még a 18 is fura már. Ennyi idős valakik általában végeztek már a középiskolával, vagy dolgoznak.És ennyi ember közül nem akadt neki, akivel jó lenne neki? Azért ez fura, nem?
Viszont nem "gáz" az, hogy valaki lelkileg nem megfelelően fejlett.Ez csak egy dolog, de nem szégyenleni való.
#5 Nem akadt neki senki ennyi ember közül akivel jó lenne?
Te belegondoltál milyen hülyeséget irkálsz??? Ismerek vagy 300 embert, de képzeld, csak 3 olyat találtam köztük, aki megérdemelte, hogy így is gondoljak rá. 3 a 300-ból. Sosem értettem miért kell mindent a korhoz kötni.... szex témában alsó határ van és kell is de miért gond, ha valaki nem találja meg a megfelelő embert mire 16-17 éves lesz... Szerintem egyel talán nem gáz, hogy valaki addig vár vele, amíg meg nem találja a megfelelő embert hozzá,aki persze közel sem biztos, hogy a nagy Ő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!