Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeirntetek miért baj, ha egy...

Szeirntetek miért baj, ha egy szűz lánynak, hogy én is szűz vagyok? O. o

Figyelt kérdés

Szóval ő állandóan megpróbál irányítani és mindenféle hülye sztereotípiákkal zaklat engem, hogy tesztelje milyen pasi vagyok-e, mert van egypár ugynevezett rajongóim, de egyikkel sem komolyabb a kapcsolatom.

Meg megpróbált már rászoktatni a dohányra meg ilyenek.

És egy fiú barátomról azt mondja, hogy elront engemet mikor ő meg olyan nőiesé próbál engemet tenni, hogy azért nem lenne barátnőm.

Mindketten 15 évesek vagyunk.

2014. márc. 27. 21:06
 1/4 QueenRavenna ***** válasza:
91%
Még ne szexelj hülyegyerek!
2014. márc. 27. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem is akartam nagyon, mert nem neki akarok megfelelni a kitalált elvárásainak, mert majd jövőre vagy két év múlva akkor már teljesen a megfelelő idő lesz a szűzesség elvesztése.
2014. márc. 27. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az írás jó ég... Elég buta kiscsaj lehet, nem valami érett, ez lehet a magyarázat.
2014. márc. 27. 21:17
 4/4 anonim válasza:

Valahogy nem látom, hogy a kérdésben és a leírásban mi az összefüggés.

Amúgy meg...hát igen. Éretlenek és gyerekesek vagytok.

De ha megpróbált rászoktatni a dohányzásra akkor egyszerűen felelőtlen és azt se tudja mit csinál. Ép ember nem akar rosszat a barátjának...vagy ilyen buta hogy nem tudja hogy káros? Na mindegy, ti dolgotok.

2014. márc. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!