Fiúk, amikor szűz lánynak tettétek be éreztétek a szűzhártyát?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 22:21
1/12 anonim válasza:
Nem éreztem. Mondjuk úgy meghúztam a csajt, hogy csak úgy sírt.
2/12 anonim válasza:
A szűzhártya megérzéséhez nem kell betenni, mivel nem belül van, hanem kívül.
5/12 anonim válasza:
Az egyes vagy kamu vagy ha nem akkor azt kívánom, hogy erőszakolja meg egy 2 méteres afrikai lóf.szú néger. Legalább 10 öltéssel varják utána össze.
6/12 anonim válasza:
nem éreztem, nem is nagyon vérzett,,ő nem sikított, finoman,sok sok előjáték után.
7/12 anonim válasza:
nem.
1# remélem hosszú és boldogtalan életed lesz.
8/12 anonim válasza:
#1 Mi van, önbizalomhiányod van, szerencsétlen kis p*cs!!!?
9/12 anonim válasza:
Az egyes válaszolónak ajánlanám a Family Guy 10.évad első részét XD
10/12 anonim válasza:
nem éreztem, de első alkalommal nem ment be (nem akartam h fájjon neki). Első alkalom végére kb a farkam harmada ment be.
másodszorra talán már nem izgult annyira, akkor már bement,de nagyon szűk volt, viszont nem vérzett :) vérezni később vérzett amikor kicsit durvábban ujjaztam (de akkor meg annyira élvezte, hogy nem fájt neki :P
már első alkalommal is egyszerre élveztünk el :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!