TomiKing28 kérdése:
Ha valaki feldugna magának egy botot és megsértené a szűzhártyát és elkezdene vérezni az már nem lenne szűz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 15:26
1/9 anonim válasza:
Mért nem egy úthengert? Meg szerintem amúgy is beletörne a bot...
3/9 anonim válasza:
Ha egy úthengert dugsz fel magadnak, akkor is szűz maradsz.
A szó szerinti értelmében addig szűz valaki, amíg nem járt benne fütyi.
Az más kérdés, hogy a szűzhártyád kiszakad, ez viszont behatolás nélkül is megtörténhet, pl. sportolóknál.
5/9 anonim válasza:
olyan jót nevetek az ilyen kérdéseken! :D botot :D:D
6/9 Riegler válasza:
Csak hallotunk erről és felmerült a kérdés, hogy 12évesen már nem szűz? Én persze amellett álltam hogy még az de aztán odáig fajultak a dolgok, hogy adtam azt a zseniális tanácsot, hogy tegyük fel erre a lapra. Röviden ennyi volna...
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz Kris xD
2012. ápr. 2. 16:29
9/9 Cyntus1 válasza:
Figyelj Cicám ! :D Egy csaj max akkor nem lesz szűz ha nagy káró járt a kis P*csájába ! Na ennyi Pux Csá ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!