Szerintetek mit tegyek? Nem szeretnék olyan lenni, mint a velem egykorúak többsége.
16 éves, szűz lány vagyok.
A pasim 18 éves, már nem szűz.
Másfél hónapja járunk.
Megkérdezte, hogy le akarok-e vele feküdni.Persze én erre azt mondtam, hogy igen. Féltem, hogy ha azt mondom, hogy nem..nem fog már szeretni. Ezt most hülyén fogalmaztam meg tudom, de nem vitt rá a lelkem, hogy azt mondjam, hogy nem.. Hisz akarom, kíváncsi vagyok, milyen.
Megujjazott, utána nem mentünk tovább.
Szerintetek le merjek feküdni vele? Nagyon szeretem, de még nem akarom elveszteni. Apukámék teljesen kiakadnának, hogy az ő jó kislányukból nemi életet élő nagylány lett.
És nagyon félek attól, hogy teherbe esek. Annyi ilyen bakiról hallottam már. Attól is félek, hogy nem fogja élvezni, meg ilyenek. Ő rendszeresen élt nemi életet, és félek, ha én azt mondom, hogy nem, akkor hanyagolni fog..mivel neki ez már az élete része, nem tudja nélkülözni a nemi kontaktot.
Szerintetek lefeküdjek vele?
Apáéknak elmondjam?
Nem túl korai?
A barátomat én hogy elégítsem ki, hogy élvezze?
Kérlek segítsetek, szörnyen tanácstalan vagyok!.
Szerintem amíg ennyi kételyed van, addig ne tedd.
Ha ezért elhagy, akkor nem is szeret. Komolyan, lehet úgy hangzik mint egy begyakorolt szövegelés, de van benne igazság.
Ha nem akarod, nem kell megtenned, nem kényszerít rá senki.
1. szabály: legalább óvszer.
2. szabály: legalább 2 hétnyi petting előtte.
Megnő tőle az önbizalmad és nem fogsz annyira stresszelni. Én sose mondtam el a szüleimnek, mikor 17 évesen elveszítettem. Egyébként van egy hasonló ismerősöm, aki 15 éves kora végén már elveszítette az akkori majdnem 18 éves barátjával. Beszélj neki, hogy kicsit izgulsz. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek.
L
Köszönöm szépen!
Csak tudjátok ő már él nemi életet (mint mondtam), és ezért félek nagyon attól, hogy mi van, ha ezért fog szakítani. Neki már nem csak arról szól egy párkapcsolat, hogy elmegyünk moziba, meg ilyenek.neki már a szexről is.
Ezért félek nagyon, mit mond..
"Ő rendszeresen élt nemi életet, és félek, ha én azt mondom, hogy nem, akkor hanyagolni fog..mivel neki ez már az élete része, nem tudja nélkülözni a nemi kontaktot."
Ez legyen az ami ne zavarjon ilyen helyzetben, mert ha szeret ez a probléma nem léphet fel.
Amiket összeírtál abból az derül ki, hogy nagyon rástresszelsz a szerelemre.
Az lenne a legjobb ha elmondanád, hogy még nem állsz készen inkább fokozatosan készülnél rá. Ma egy kis simi, holnap kinyalás, később ujjazás, majd te is kényezteted, petting, egyéb rávezető játékok.
Nekem is így volt, hónapokig pettingeltünk és míg nem szexeltem bőven jó volt, nagyon élvezetes és a barátodnak is az.
Próbáld még ki a 69-et, engem az ha a legálmosabb pillanatomban is vagyok felpörgetne bármikor.
Nagyon élvezetes és ha tényleg jól csináljátok, percek alatt felizgulsz tőle. Persze azért ne maradjanak el előtte a csókok, ölelések, az egymásra hangolás. Meg 69 előtt kényeztethet egy kicsit a barátod, hogy elő felizgulj. :D
Apudnak meg nem kell beszámolni róla, mivel ha folyamatosan ott alszotok egymásnál, akkor egy idővel tudni fogja, hogy a barátod biztos nem fatökű és, hogy már biztos nem vagy szűz.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!