Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt a szüzességi témát nem...

Ezt a szüzességi témát nem lehetne elintézni laza őszintességgel?

Figyelt kérdés
Több olyan emberről hallok főleg férfi társaimtól, akik 20 30 év körüli szüzek és ezt szégyenlik, mert mit fog szolni, ha megtudja luzernek fog tekinteni nem fogok jól ágyban teljesíteni és egyéb aggodalmak. Őszintén nem lenne jobb lazára venni és őszintén beszélni erről? Felesleges stresszelésen lennétek túl, mindenki jobban szereti a laza kiegyensúlyozott embereket. Feszültnek lenni a lehető legrosszabb dolog. Ha valaki önmagát adja általában sokkal nagyobb sikereket ér el, mint aki játssza az agyát. Ezeket tapasztalatból mondom.
2014. aug. 23. 04:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én például mindig zavarban vagyok a lányok jelenlétében, olykor már egészen durva mód, ezért sohase tudom igazán magamat adni. Egyszerűen nem tudom leküzdeni, ez van. Nem olyan egyszerű ám lazának és kiegyensúlyozottnak lenni.
2014. aug. 23. 04:58
 2/16 anonim válasza:
2014. aug. 23. 11:42
 3/16 LeftBehind ***** válasza:

Én meg tapasztalatból mondom, hogy aki eddig megtudta az elhagyott vagy kiröhögött és aztán hagyott el. Az "add magad" duma pedig csak addig jön be amíg bejössz a csajoknak.

20/F

2014. aug. 23. 18:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem két esetben volt dolgom szűz fiúval. Mindketten 18 évesek voltak megismerkedésünkkor (1,5 év volt a kettő között). Ők elég lazán közölték, hogy még nem voltak lánnyal. Elfogadtam, de azt hiszem nem lennék újra úgy fiúval, hogy csak velem volt. Nem a technikájukkal volt gond, hanem teljesen éretlenek voltak, nem tudtuk a szexuális problémákat megbeszélni. Nem értették, hogy mire vágynék.
2014. aug. 23. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha egy nővel kölcsönösen szívből szeretnénk egymást akkor kezdetektől fogva őszinte lennék vele. Amúgy ha csak az alkalmi szex lehetőségét látnám benne nem merném elmondani neki hogy még szűz vagyok 20 éven felül.

Egyébként én őszinteség szempontjából legjobban egy közösségben félek. Valószínű a környezetem sejti a hogy még szűz vagyok de akkor sem mondom ki. Az őszinteség oka azok a primitív semmirekellő emberek akik egy bizonyos kor után a szüzességet cikinek tartják.

2014. aug. 23. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kéne tudnia szüzességről annak a lánynak akivel egy férfi először fekszik le életében?

Én egész életemben mindent pár év elcsúszással éltem meg a többi velem egykorú sráchoz képest. Az egyetemtől kezdve a bulizós korszakomig, az önállósodáson át a szüzesség elvesztéséig.

Én még a nyolcvanas években születtem, és a korosztályom nem 14-16 évesen vesztette el a szüzességét mint manapság szokás, hanem később, 18+ inkább.

A haveri körömben ez olyan 20 éves korig megtörtént, vagy 22, én 24-25 voltam, mikor elvesztettem, mert nem nagyon hajtottam a csajokat addig, dolgoztam és tanultam az időm nagy részében, kimaradtak a nagy bulik, meg zárkózottabb is voltam akkor.

Aztán 24 és fél évesen volt egy randim egy tök csendes lánnyal, úgy mutattak be neki haverok. Tetszett, úgy tűnt én is neki, számot cseréltünk, elhívtam randizni.

Tudtam, hogy nem szűz, mert volt már kapcsolata. Én nem mondtam el neki magamról sokat, ennyire intimet meg pláne nem.

Még csókolózásban sem volt nagyon tapasztalatom, nem hogy szexben, de sokat tudtam a dolgokról, érdekelt a téma, persze az elmélet nem gyakorlat, de én akartam a jó szexet és nem csak önzően magamnak, hanem a partneremnek is, nem akartam elbénázni, hogy kiderüljön még szűz vagyok.

Vettem óvszert, kipróbáltam többet és tudatosan már a leg megfelelőbbet hordtam magamnál.

Olvastam sokat a női orgazmusról, a nők vágyairól, beszélgettem neten csajokkal a szexről, ki mit, hogy szokott mire vágyik, mit tapasztalt, mi volt stb.

Amennyire lehetett felkészültem, persze mondom, az elmélet az nem gyakorlat, de sokat segít!

A csajjal első randin nem tököltem, elhatároztam, hogy határozott leszek és a tapasztalt férfi benyomását keltem. Mivel jó színász vagyok ez nem is okozott gondot, még ha belül persze izgultam is, Ő ebből semmit nem vett észre.

Az este végén pedig átöleltem a szemébe nézem és megcsókoltam, majd még hosszan csókolóztunk. Hát nem voltam bénább semmivel mint Ő, teljesen jól ment, tetszett is neki, látszódott rajta.

Ettől még magabiztosabb lettem nyilván.

Következő randin már kocsiban pettingeltünk, picit nekivetköztünk, izgattuk egymást, ujjaztam stb. Ettől még inkább magabiztos lettem, és nagyon tetszettem neki.

Harmadik randin felmentem hozzá az albijába. Már a lépcsőházban egymásnak estünk, és a szobájában folytattuk.

Egyáltalán nem ideges voltam, inkább megfontolt és határozott próbáltam lenni, és nem úgy viselkedni, mint aki nem tudja mit akar. Nagyon jól tudtam mit akarok, p.nát akartam de nagyon, és Ő is be volt indulva, lerángatta a ruhámat, én is róla, elkezdett szopni, nagyon merev lettem, jól kinyaltam, már akkor elélvezett, utána pedig megdugtam, és egyáltalán nem élveztem el 2 perc alatt, ésszel csináltam, bár nehéz volt, mert nagyon kanos voltam már. A gumit már könnyen felhúztam, nem volt gond, és kb. negyed órás szex után élveztem el és siekrült kb. egy időben vele.

Utána még volt egy menet és teljesen kidőlt a csaj. Nagyon kielégült feje volt, csak úgy bújt és teljesen odáig volt. Én meg büszke voltam magamra és az önbizalamam is az egekben volt.

Persze nem ilyen nagy dolgo ez már utólag.

Még egy darabig együtt voltunk, pár ehetet, aztán szakítottam vele, mert beleszerettem egy másik lányba, ez van, én nem akartam, de jött valaki más, aki jobban tetszett. Sz.r volt szakítani, a csajnak is nagyon rossz volt, mert hát nekem lett új csajom, de ő szingli maradt még egy darabig. :(

Szóval kb. így történt. Sosem derült ki, hogy szűz voltam, sőt a csaj azt gondlta, hogy én már voltam sok lánnyal. Jól tudtam és tudok puncit nyalni, és mindig sok gyönyörben volt része velem, odafigyeltem rá, és nem kapkodtam, és nem is csak a saját kielégülésemre játszottam. Ennyi volt a titok, legalábbis nekem.

Konklúzió: egyáltalán nem kell elmondani, hogy szűz vagy, ha béna is vagy, az nem jelent semmit, egy 2. szex alkalom is lehet béne, és egy 5. is, partnerfüggő is. Hihetik rólad nem szűzen is, hogy szűz vagy mert béna vagy, és hihetik a fordítottját is.

2014. aug. 25. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Utolsó drága...

Nem kell elmondani persze, ha valaki csak arra hajt, hogy elveszítse, minttte, vagyis felhasználtad őt erre, aztán léptél (az, hogy neki is jó volt, 1dolog, attól még így van.)

Ha valaki szerelmes, és hosszú távra tervez, az más helyzet. Ott jobb az őszinteség.

És nőként mondom, ha valaki tetszik, és beleszeretek, engem nem zavarna, hogy szűz...

2014. szept. 1. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:

7: te vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy más bajod van. Hol írtam, hogy nem akartam érzelmeket belevinni a dologba? Lehet, hogy te úgy működsz ahogy a nagy könyvben meg van írva: ismerkedés beszélgetés, udvarlás, semmi tapi, semmi testiség, rózsaszín felhő, szerelem, lila egyszarvún lovaglás a szivárványon, puszi puszi, kézfogás stb, csók, még kis kézen fogva sétálgatás, csók, beszélgetés semmi szex, csók, csók, na és akkor most jöhet a szex talán....

Én nem így működöm, azóta sem, és nem csak azért mert, hogy én csúnya szoknyapecér férfi vagyok. A nők is így viselkednek, és minden egészséges ember, akik megtetszenek egymásnak és megkívánják egymást azok szexelnek, együtt vannak, sétálnak, csókolóznak, szexelnek, szexelnek, dugnak az ágyon a székben a zuhanykabinban, a konyhapulton, a mosógépen, bąsznak reggel, délben és este, és ebéd előtt és ebéd után, és ebéd helyett is bąsznak, és ekkor még nem biztos, hogy olyan nagy a szerelem, na és???

Kit érdekel? Ha szerelmes leszek akkor az leszek, ha nem nem, sosem játszottam senki érzéseivel! Az első lány akivel szex volt, Ő sem volt átverve, tudta, hogy nem vagyok szerelmes, ismerkedtünk, szexeltünk, jól éreztük magunkat, jött valaki más akibe beleszerettem, és puff vége lett, az élet megy tovább. Neki rossz volt, de azt tudom jól, hogy nem betegedett bele a szakításba, és nem volt hetekig tartó szerelmi bánata, nem olyan kapcsolat volt a mienk, ami a nagy románc, vagy az ásó, kapa, nagyharang típusú!

Különben is, ki vagy te, hogy megítéld az életem és a viselkedésem?

És különben is, elég sz0pás az élet, és elég szar olyan társadalomban élni, ahol állandóan mindenkinek megmondják, hogy mi a trendi, mit hogy csináljon, mi a cikim meg mi a menő! Elég ezt a sząr nyomást elviselni az emberektől, a sok baromtól, nem hogy még egy másik álszent oldal nyomását is tűrni kelljen.

Okoskodni a legkönnyebb, meg osztani az észt, különösen nőként, úgy, hogy egy átlagos nő elég ha kirittyenti kicsit magát, meg kifesti, és máris 10 srác rámászik. Amúgy is van lég qurva a tinik közt, én egyáltalán nem követtem a trendeket, és nem mások elvárásait akartam beteljesíteni, hanem a sajátomat úgy, hogy közben nem hazudok bele a csaj szemébe, nem is tettem!

Tetszett, jó volt vele, jó volt vele az ágyban is és máshogy is, nem hazudtam neki, és nem használtam ki!

Nem kell a kioktatás meg az erkölcsi maszlag, mit tudsz te az életről, meg az én éltemről, meg mások éltéről? Honnan tudod kinek min és miken kellett és kell átmennie, hogy boldogulhasson, hogy boldog lehessen, hogy ne legyen egyedül, vagy csak egy kis öröme is legyen az életben?

Nem tudsz te semmit, csak ideböfögtél valamit.... ennyit erről!

2014. szept. 1. 22:57
 9/16 anonim ***** válasza:

11 év tapasztalat után azért talán többet tudok, mint gondolnád.

Jaj bocs, hogy nem fekszek össze mindenkivel, aki megtetszik (volt ilyen időszakom is, de már nem így állok hozzá. Kell valamennyi érzelem.)

De elmondom, 1 hónapnál több sose telt el az első találkozás és első szex között, szóval ezzel mellényúltál. A lényeg arra irányult, hogy ha komolyra tervezünk, igenis elvárom az őszinteséget. Aki nekem első volt (több éves kapcsolatról beszélek), pont ebben a dologban kamuzott. 4 nőről. 2 év járás után derült ki, hogy szűz volt még akkor, vagyis én voltam az első. Többre értékeltem volna, ha az elejétől tudom, mivel ő is tudta.... Bár neki nem csak arra kellettem.

2014. szept. 2. 08:27
 10/16 anonim ***** válasza:
9: továbbra sem értem, hogy miért kötekszel velem, és nekem mi közöm a te szexuális életedhez, meg szokásaidhoz. Nem érzem magam rossz embernek, és senkivel nem csesztem ki, úgyhogy ne bírálj már, semmi rosszat nem tettem. Nekem így volt jó, a partneremnek, meg nem volt így sem rosszabb, ez a lényeg. Amúgy is, attól, hogy lefekszünk valakivel, még nem kell minden egyes titkunkat megosztani vele. A buszsofőrtől sem várod el mikor a buszra felszállsz, hogy bevallja neked jegyvételkor, hogy te vagy az első utasa.
2014. szept. 2. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!