Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hívő vagyok, de sosem gondolta...

Hívő vagyok, de sosem gondoltam úgy, hogy várnom kellene az első alkalommal a házasságig. (? )

Figyelt kérdés

Nem szoktam templomba járni, nem olvasom nap mint nap a Bibliát, de imádkozni azért szoktam, és hiszek Istenben. Mindigis tudtam, hogy a Biblia tiltja a házasság előtti szexet, de sose hittem, hogy be is fogom tartani. Ez nagy bűn lenne a részemről?

A hívők tényleg mind betartják ezt a szabályt?

2014. aug. 19. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
dehogy tartjak :) Nyugi nem gond.
2014. aug. 19. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívő vagyok, és nem érdekel, mit mond az egyház, hogy hogyan értelmezi a Bibliát.
2014. aug. 19. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
Hát mér ne is haragudj de ha te egy olyan könyv szerint akarod élni az életed amit több mint ezer éve írtak és rengetegszer módosítottak akkor hülye vagy, már ne is haragudj. A biblia nem egy írásos szabályrendszer hogyan élj hanem csak parasztvakítás volt régen amivel jó útra terelték a népet.
2014. aug. 19. 11:16
 4/4 anonim válasza:
Nagyon kevés hívő tartja már be. Utólag mindenki bánja aki megtért, mert a házasság láthatatlan szövetén ez a folt mindig ott lesz. Azt sosem fogod megtudni, miről maradtál le, de mindig érezni fogod, akkor is ha nem tértél meg, hogy valami nem stimmel.
2014. aug. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!