Fiúk, meddig bírtátok az első alkalommal magát az aktust? 1,2,5 perc? Tovább?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 14:26
1/6 anonim válasza:
Izgultam és nem allt fel:D amugy, sokaig birtam az elsot amikor osszejott, szokatlan volt a kezem utan.
2/6 anonim válasza:
Hát én is sokkal tovább bírtam elsőre, egy 45 perc biztos volt. Utána kezdett el csökkenni, mikor belejöttünk.
3/6 anonim válasza:
több óra. nem kell elhinni! de ez volt
4/6 anonim válasza:
utolsó, ez a több óra hogy jött össze?
gumival csináltátok, vagy ittasan?
mit szólt a lány? neki hanyadik partner voltál?
5/6 anonim válasza:
Legurult néhány feles, és 2 és fél óráig tartott betalálni a lyukba :D
6/6 fővadász válasza:
hát elsőre nem kellett sok :D de ez relatív...ha fejleszted az önkontrollod akkor tovább fogod bírni...függ attól is h mennyre vagy felizgulva...ha mondjuk lezavartok egy 40-45perces előjátékot és már olyan totál fel vagy izgulva hogy már szét tudnál robbanni lehet h elég h betolod és már lőttek is neked ;) ...függ a sebességedtől is...ha gyorsan csinálod valószínű hamarabb mész el...de ha megtanulod kontrolálni magad...és ugymond akkor mész el mikor te akarsz....akkor tényleg órákat is tudod kényeztetni magatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!