Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így is lehet védekezni első...

Így is lehet védekezni első alkalommal?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, ha valaki első alkalommal már fogamzásgátlót használ? Szeretném,ha olyan természetes lenne, ha értitek.. Vagy inkább maradjon a gumi?

2014. júl. 2. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
A gumi a legjobb védekezés,attól jobb az ha le se fekszetek.
2014. júl. 2. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
10 éve vagyok együtt az asszonnyal,nem védekeztünk soha.Nem lett bajunk soha.Mind a 6 gyerek boldog.18 éves családapa.
2014. júl. 2. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekünk a tanár azt mondta, és valószínű ez így is van: Ha már 15-16-17évesen elkezded szedni a fogamzásgátlókat, amikor még be sem állt a hormonrendszered, akkor teljesen fel is borulhat ^^ tehát nem éppen jó ötlet.. szerintem.. mivel, ha az első.. akkor gondolom nem lehetsz több 18 nál ._. bocs ha mégis
2014. júl. 2. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, 18L, bocsi:)
2014. júl. 2. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak ha rendszeresen élnél utána szexuális életet.

Csak egy alkalomért felesleges a tabi (nopersze kivéve ha menstruációs problémák kezelésére van).

2014. júl. 2. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Hát nemtom már hányadik válaszoló mondta, hogy 17 évesen nem jó elkezdeni szedni a tabit, mert az árt, én azóta szedem. Orvos tanácsára. Nincs semmi bajom tőle. ALlergiás vagyok a latexre, és ez kényelmesebb. Ne félj elkezdeni, bár nekem az első még gumival volt. Majdnem 18 voltam, mikor elkezdtem szedni... Szerintem az első mehet gumival, abba nem halsz bele, utána pedig menj el nyugodtan orvoshoz. Mindenki azt hiszi, ez az ördög találmánya, pedig ezek a mai modern gyógyszerek tényleg elég biztonságosak.
2014. júl. 3. 09:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. júl. 8. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mióta vagytok együtt egyáltalán, de ez tényleg csak hosszabb távon éri meg. A legtöbb fogamzásgátlónak amúgy legalább 1 hónap kell, hogy rendesen védjen. Plusz abba is gondolj bele, hogy elsőnek a fiúk is hamarabb elmennek, még gumival is, nem hogy anélkül..
2014. júl. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!