Terhesség? Még szűz vagyok.
Figyelt kérdés
viszont késik a menzeszem, tegnap fájt a mellem, tegnap előtt barnáztam, hányingerem volt, viszont csak pettingeltem a barátommal és kezet mostunk nem kerülhetett rám semmi, még is nagyon félek2014. aug. 19. 08:42
11/11 anonim válasza:
Nézd,én 17 éves vagyok,volt olyan nemrég,hogy 70 napig nem volt menzeszem,pedig sose volt abrátom és semmiféle kapcsolatba nem kerültem senkivel.Értem az aggodalmad,én is attól féltem,hogy terhes vagyok XD De aztán megjött.Ha már barnázol,az már jó jel.Nekem volt olyan,amikor csak olyan volt,pedig már 12 éves korom óta megvan.Aztán persze a következő 3 hónapban iszonyat erősen volt meg,de ez mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!