Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nehéz dolog 20 év feletti...

Nehéz dolog 20 év feletti szűz lányt találni manapság?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok és képtelen vagyok olyan nővel összejönni, aki előttem már más nővel volt.
2014. aug. 11. 22:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"nem azért volt rossz mert nem voltak szűzek, te csak erre fogod...ha rossz a szex az főként a férfi hibája mert egy nőt tök könnyen lehet irányítani"

Biztos azért, mert mikor együtt voltam velük hirtelen az járt a fejembe hogy uhh ezzel a nővel más is volt, pár hete, pár hónapja más idegen pasi volt (nyalta stb) na ekkor azonnal lekonyult

2014. aug. 11. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:
te 30 éves beteg kisfiú vagy, nem férfi
2014. aug. 12. 02:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Idióta vagy. Meg is érdemled, hogy ne legyen barátnőd. Te is voltál együtt nővel, akkor hogyan várhatod el, hogy a nő szz legyen ???? Baro-marcú
2014. aug. 12. 07:45
 14/14 anonim válasza:
Az elvárásod addig lenne korrekt, amíg Te is szüz vagy. Így már nem igazán, jelen helyzetben egy nagyon nagy ajándékként tekinthetsz ilyen lányra, de nekem nem lenne képem elvárni, hogy szüz legyen. Egyébként igen, van ilyen lány!
2014. aug. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!