Voltatok már hasonló helyzetben mint én? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel el jutottunk arra a szintre hogymár le fekszünk egymással ő is szűz és énis de félek hogy a 15cm kevés lesz neki. félek hogy nem fogom ki elégíteni. Szerintetek? Félek hogy beégek mert akkor helyben el ásom magam ha nemtudok vele mit kezdeni. Tanács? Tapsztalat? értelmeseket kérem csak köszii#Elégneki?
2014. aug. 11. 10:26
1/7 anonim válasza:
Én szinte biztos vagyok hogy nem fogod tudni kielégíteni de nem azért mert 15 cm, hanem mert nem vagy még kellően tapasztalt.
2/7 anonim válasza:
Na mondom neked mit csinálj. Vigyél magaddal egy menetvágót, és ha nem megy a dolog akkor fogod, vágsz a fark.adon egy menetet, és megtoldod !!!
3/7 anonim válasza:
Amig a nyelveddel és az ujjaiddal nem tudod kielégíteni rendesen, addig ne legyen szex. :) (tehát petting mindenképpen legyen) Ha pedig ezen túl vagytok akkor a tapasztalat megjön idővel egyrészt, másrészt sosem hagyod kielégületlenül addig sem.
4/7 anonim válasza:
És igen, a 15cm remek méret, ha bánni is tudsz vele ;)
5/7 anonim válasza:
Ha szűz, akkor még szerintem ő se tudja nagyon, hogy mi az ideális méret, egyébként szűzként egy lánynak az a jó, ha minél kisebb a srác farka, szóval neki még a tiédnél kisebb is tökéletes lenne. Ez az átlag méret amúgy, szóval nincs mitől paráznod, RENGETEG lány vesztette már el ekkora pénisztől a szüzességét, sőt még szerintem ennél jóval kisebbektől is..;) Csak lazán!;)
6/7 A kérdező kommentje:
Végre normális válasz is köszönöm szépen utolsó :)) úgylesz köszi szépen :)
2014. aug. 11. 10:34
7/7 anonim válasza:
Túl kicsi az önbizalmad, össze kell szedned a bátorságod.
A jó szex nem a pénisz méretétől függ, egy szűzlány peig összehasonlítási alap nélkül nem rendelkezik nagy elvárásokkal. Ezért még ha netán nem is teljesítesz a legjobban akkor sem lesz gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!