Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

22 évet vártam arra, hogy találjak egy olyan srácot, akivel szívesen lefeküdnék, mert szeretem és minden rendben van. A kapcsolatunkban ő mondta ki először, hogy szeret, éreztem is, hogy így van.

Lefeküdtem vele, de nekem fájt, így neki nem volt jó, ezért megcsalt, mert kellett neki a jó szex. Titkolta, de kiderült, hát kidobtam.

Mind idáig nem bántam, hogy vele veszítettem el, de nagyon csúnyán átvert és megalázott, azt kívánom bár meg se történt volna.

Úgy gondoltam, hogy ő érdemes arra, hogy "megkapjon", azt hittem értékeli, hogy nem ment át rajtam a fél város. Nagyon fáj, hogy vele voltam először és nem olyannal, aki tényleg szeret és csak engem akar.

Nincs túl sok önbizalmam, nem érzem magam érdekesnek, vagy szépnek, ráadásul most még inkább úgy érzem, hogy innentől nem fog egy srác sem értékelni, mert már tényleg semmi "különleges" nincs bennem.

Fiúk, ti mit gondoltok erről?

2012. aug. 1. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy a srác egy bré volt,te meg ne parázz találni fogsz majd valakit
2012. aug. 1. 01:37
 2/7 anonim válasza:
100%
ne ostorozd magad! a pasi egy nagy gennyláda volt. nem attól vagy érték, h szűz vagy-e. érték vagy! válassz olyat aki értékel. igy vagy ugy. nem lesz könnyű! :)
2012. aug. 1. 01:49
 3/7 anonim válasza:
én sokkal többet vártam és találtam egy jellemtelen hazudozót. na basszus! :D
2012. aug. 1. 01:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ütni való tetű. Sajnos sok ilyen van. De felfújod ezt a szüzesség dolgot szerintem. Persze lányoknál ez másképp van, mint nálunk fiúknál.

Nem a szüzesség az ami különlegessé tesz én úgy vélem, hanem az ami a szivedben van és ahogy az emberekről, a világról vélekedsz. Ne ragadj meg ezen a felszínes alapon, rossz tapasztalat volt, megesik. Lesz rosszabb és lesz sokkal jobb is még az életedben, mint történés, mint társ. :))

21f

2012. aug. 1. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"22 évet vártam arra, hogy találjak egy olyan srácot, akivel szívesen lefeküdnék, mert szeretem és minden rendben van"

"Lefeküdtem vele, de nekem fájt, így neki nem volt jó, ezért megcsalt, mert kellett neki a jó szex. Titkolta, de kiderült, hát kidobtam.

Mind idáig nem bántam, hogy vele veszítettem el, de nagyon csúnyán átvert és megalázott"

Na birkák,kérdem én hogy ezért valóban érdemes e tartogatni a szüzességet?Hát k*rvára nem!Tessék lepontozni nyugodtan(erre hajtok egyébként,10% alatt szeretnék lenni)de akkor is ez az igazság!

2012. aug. 1. 04:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

"Na birkák,kérdem én hogy ezért valóban érdemes e tartogatni a szüzességet?Hát k*rvára nem!Tessék lepontozni nyugodtan(erre hajtok egyébként,10% alatt szeretnék lenni)de akkor is ez az igazság!"

Tényleg nem érdemes tartogatni. Adja oda 13 évesen és élje már akkor át ezt és rombolja le már akkor a maradék kis önérzetét és önbizalmát. Nem értem hogy te aki 10% alá hajtasz, miért akarod az IQ-d értékét százaléknak a neved mellé...

2012. aug. 1. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok lényege szerintem nem a szex. Aki nem így gondolja azzal ne feküdj le, akár jó vagy akár nem. Lehet, hogy csak azért voltál rossz, mert már volt profival, és te nem voltál az. Én azt javaslom, hogy mielőtt a kapcsolataid komolyabbak lennének, üljetek le és beszéljetek erről.
2012. aug. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!