Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van valaki aki hasonló helyzet...

Van valaki aki hasonló helyzetben van mint én? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és másfél éve járok a barátommal. Nem régen került sor az első szexuális együttlétre... ami gyakorlatilag abból állt, hogy sikítottam, remegtem, és állandóan kapálóztam mikor megpróbált belémhatolni. Sokszor nem is sikerült neki, mert túl szűk vagyok/voltam. Az ő méretei átlagosak, így nem azzal van a baj. 15 éves korom óta használok tampont, előtte fél éve menstruáltam először, addig betétet használtam. A mai napig a minitamponnal bajlódom, de kivételkor iszonyúan fáj. Nem tudom mi lehet a probléma. Próbálkoztunk az ujjazással, 2 ujját már nem tudta bedugni, egy ujjal ha bajosan is, de megoldottuk. Engem egyre jobban idegesít ez a helyzet, ezért kérem segítségeteket.
2010. ápr. 9. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1., Meg kell tanulni ELLAZULNI, mert anélkül nem tudsz felizgulni

2., Ha már fel tudsz izgulni akkor tágítani kell

Én azt ajánlom, hogy saját magadnak "gyakorolj" otthon, egy pasi sose fog tudni úgy megtanítani erre, mint te magad, csak ha nagyon tapasztalt (nemazért, de a barátod nyilván nemaz :) )

Hajrá. Addig meg pettingeljetek sokat.

2010. ápr. 9. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A petting az rendesen megy... csak mikor odakerültünk, hogy jöjjön a szex na akkor már minden felborult. Utánaolvastam a dolgoknak, és eszerint nekem "vaginizmusom" van, ettől meg most még jobban kétségbe estem.
2010. ápr. 9. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:

tessék ez az oldal szerintem segít...van rajta egy pár hüvelytorna gyakorlat

[link]

2010. ápr. 9. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,hagyjátok már ezt a vaginizmus dolgot!

Nem lehet ennyi vaginizmusban szenvedő nő.Lassan már mindenki ezt gondolja magáról,hogy "jajj,ha nem sikerült elsőre,akkor az vaginizmus"

Ennyire azért nem elterjedt rendellenesség.

-Lazulj el (persze,tudom hogy ezt könnyű mondani,de tényleg ez az egyik alapvető dolog)

- Legyen hosszú az előjáték

- Maradjatok az ujjazásnál,de amikor már a konkrét behatolásra kerül sor,akkor se hidd azt,hogy nem fog fájni.

Nekem is fájt az első,aztán csak ujjal "tágítottuk" vagy 2 hónapig,és utána már sokkal jobb volt a behatolás is.

Egyébként meg persze,hogy szűk vagy.Még sosem szexeltél.És valaki egyébként is jóval szűkebb,mint mások.Ez eltérő tulajdonság mindenkinél.

Már 1 éve élek szexuális életet,és még mindig iszonyatosan szűk vagyok,amikor behatol a barátom.

Sőt néha kicsit fáj is,bár ez olyan kéjes fájdalom (én ezt szeretem :-)

Na,csak ügyesen!

18/L

2010. ápr. 9. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó kommentelő: nem hiszem azt, hogy "jaj, úristen, orvost nekem". De nem egyszer próbálkoztunk. Legelőször egy fél napig, aztán még háromszor vagy négyszer. És utána meg már persze kétségbe ejtő. Írtam egy netes dokinak, ő mondta, hogy biztos vaginizmusom van, keressem meg a rendelésén. :) de inkább próbálkozok magamtól. A link hasznos volt, úgyhogy majd próbálkozom.
2010. ápr. 9. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elsőként azt a kérdést tenném fel, hogy lélekben készen vagy te 16 évesen a szexre?

Ha végiggondoltad az ezzel kepcsolatos érzéseidet és a válasz még mindig igen, akkor jön az, hogy

A) elsőnek csináltad, barátom.

B) tessék ellazulni (ennek eléréséhez újragondolni az első pontot)

C) a menstruáció első napjaiban válts eggyel nagyobb tamponra - egyrészt kicsit kitágít, másrészt szoktat, azért ekkor, mert ilyenkor erősebb a vérzés, vagyis placebó hatás: el tudod hitetni az agyaddal, hogy az erősebb vérzés miatt kell a nagyobb tampon és így nem fog magadra erőltetettnek érezni az egész kínlódást vele.

D) gyakorolj otthon. Egy újjal, vastagabb újjal, kettős vékonnyal, stb (persze úgy, ha már átnedvesedtél - fantáziálás, film, emlék, mittonén, ami beválik, te tudod)

E) cserélj barátot?

Amúgy, ő hogy áll ehhez?

2010. ápr. 9. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Magamban biztos vagyok. Mielőtt lefeküdtünk volna egymással, fél évig csak pettingeltünk. Előtte nem maszturbáltam így a nulláról kezdtük. Ő mondta, hogy nem fog kezdeményezni a szexnél, ha én úgy látom, hogy eljött az ideje, akkor majd megtörténik, de az legyen az én döntésem. Ő idősebb nálam, így nem én voltam az első neki. Igazából azzal rontottuk el, hogy az első alkalomnál, amikor fél napig szenvedtünk, akkor nagyon erőltettük, hogy összejöjjön, és ezt nagyon nem kellett volna. Aztán a többi alkalomnál meg már előre remegtem, hogy "jesszus, megint jön a szenvedés". Gondoltam én is rá, hogy normál tampont próbálok ki. De balett táncosnak készülök, van, hogy napi 5-6 órát táncolok. Ez megviselte a szervezetem, és emiatt nem menstruálok normálisan, hanem csak nagyon kevés van. Ha nem telik meg rendesen a tampon, + ha beszívja a vért nagyobb is lesz, félek, hogy a végén ki se tudom erőszakolni magamból. Magamba és benne is biztos vagyok, szeretném is már ha végre összejönne. Nem fogok 16 éves fejjel szexuálpszichológushoz járni, de a tanácsokat tuti, hogy megfogadom. Először megtanulok ellazulni :)
2010. ápr. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!