Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondolják azt az emberek...

Miért gondolják azt az emberek h a szüzességbe vagy annak elvesztésének módjába bármi gáz lenne?

Figyelt kérdés

Már legalább 500 ilyen kérdést láttam és nem igazán értem h v ki mért görcsöl ezen.

Néhány példa X vagyok 25 évesen szűz ciki ?

Ha téged ez nem zavar mért lenne az, a te életed.

X évesen vesztetem el X Y-nal ciki ?

Ez megint csak olyan kinek mi köze hozzá. Ha neked jó volt akkor ok az a lényeg nem.

Másik ennyi meg ennyi éves vagyok lesz még rá alkalmam ?

Mért ne lenne.

Pl ha én mindig arra figyelnék h mások mit mondanak rólam nem lenne életem.

Ezzel nem kívánok senkit megsérteni, csak ne legyetek már ennyire naivok.

2014. aug. 8. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
férfi vagy nő vagY?
2014. aug. 8. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert a szexről szólt a mai világ 50%-a. Én 21 vagyok és szűz és bánt, hogy még nem volt bnőm. És zavar, hogy a sok kisgyerek már elviszti, mikor én még az vagyok.
 3/10 A kérdező kommentje:
Férfi de mit számít ?
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Akkor tegyél ellene és ne sírj! Engem meg ez zavar!
2014. aug. 8. 20:54
 5/10 A kérdező kommentje:
1. ki mondta h szűz vagyok és 2 ki mondta h sírnék.
2014. aug. 8. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A 2.nak írtam! :)
2014. aug. 8. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
#4 engem meg te zavarsz, ennyit erről
2014. aug. 8. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:

A szüzesség 20 felett egy férfinál azt is jelenti, hogy sok más dologban is sikertelen, nem illik bele a személyisége a mai társadalomba. Teszem azt érzékeny, empatikus, ő is vágyik a szeretetre, nem azért kéne neki csaj, hogy dugja valahova, hanem lelki társat is szeretne egyben maga mellé. Ezek mind olyan dolgok, amiket a fiatal korosztály megvet, lenéz, kiközösít. Így az adott szűz egyre frusztráltabb lesz, egyre csak nőnek a szorongások, aztán jön a depresszió.

És esélye sincs kijönni belőle. Ha véletlen van egy nő, visszafogott külsővel, tele önbizalomhiánnyal, azt fel fogja karolni egy férfi így vagy úgy. Ez fordított esetben elképzelhetetlen, mert mi az hogy teszetosza, nem tanítónéniskedem, satöbbi satöbbi.

2014. aug. 8. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Annyi gondom legyen hogy másokat, az zavar hogy én ellenben velük képes voltam egy olyan egetrengető feladatra hogy megdugjak egy nőt! Pff :D
2014. aug. 8. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki ezzel foglalkozik és más embereket lenéz emiatt annak valami baj van a fejével, azokra is értem akik azt hiszik, hogy emiatt elhajtja őket minden nő, mert tapasztalatlan. Fogjátok fel azt, hogy akkor van gond a "szüzességgel", ha állandóan ezen lovagoltok és emiatt taszítjátok az embereket magatok körül. Értsétek meg azt, hogy nincs olyan korhatár, hogy mikor illik elveszíteni és mikor nem! Attól függ, hogy ki mennyire ért meg rá! Ez így megy! Valaki korábban valaki később. Nem kell senkinek az orrára kötni, hogy mi a jelenlegi állapotod. Senkinek semmi köze hozzá! Elég sok olyan ember van akinél huszonévesen nem jött össze még kapcsolat, csak nem merik bevallani, mert ők is a semmiből csinálnak nagy problémát. Minél többet problémáztok ezen annál nehezebben fogtok ismerkedni, és ez nem a szüzességetek hanem magatok miatt!
2014. aug. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!