Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy jelentőség tulajdonítása...

Nagy jelentőség tulajdonítása a szüzesség elvesztésének?

Figyelt kérdés
Mindenkibe azt tuszkolják, hogy csak azzal veszítsd el akit szeretsz, megbízol stb...Úgy gondolom, kicsit túl van gondolva a történet. Tegyük fel 18 éves vagy, nem volt még komoly kapcsolatod és nem is látszik alakulóban semmi, de már igazán vágynál rá vagy esetleg csak kíváncsiságból is már érdekel a szex. Ilyenkor mi lenne a helyes "viselkedés" a nagykönyv szerint?
2013. nov. 16. 23:52
 1/6 Crood ***** válasza:
A fürge ujjak 5 perce, és Wowozol tovább ahogy szoktad:D
2013. nov. 16. 23:53
 2/6 A kérdező kommentje:
A legjobban látod a helyzetet,értelmes vagy! Beletrafáltál
2013. nov. 16. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagy jelentőséget majd akkor tulajdonítasz neki, mikor eltellik pár év (ha megjött már az eszed), és rájössz mekkora hülyeséget csináltál..
2013. nov. 16. 23:56
 4/6 Crood ***** válasza:
Tudom, hogy király vagyok, szóval ne nyalizz:D
2013. nov. 16. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:

A nagykönyv szerint hirtelen a semmiből felbukkan életed szerelme, rögtön összejöttök és egymásbaszerettek, majd a 6. hónapfordulótokon egymásnak adjátok a szüzességeteket, aztán 5-6 év múlva összeházasodtok és boldogan éltek.

Én épp ebben a helyzetben voltam, és eldöntöttem, hogy nem érdekel, mit szólnak hozzá mások, úgy akarom csinálni a dolgokat, ahogy én szeretném. Egyéjszakásban vesztettem el, nem is teljesen józanon, de egyáltalán nem bántam meg. Mondjuk nekem nem volt idegen az egész (korábbi barátommal sokat pettingeltünk, hozzászoktam már a meztelenséghez, egy férfi közelségéhez), meg összejöttünk, és beleszerettem.

2013. nov. 17. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez személyiség függő kinek mi fontos van akinek fontos hogy közbe szerelmes legyen van akinek ez nem nagy jelentőség

Ha 18éves vagy olyat válassz akire majd ha visszagondolsz pozitivitás élmény legyen hogy vele történt meg akit kedvelsz vagy közelebb áll hozzád:)

2013. nov. 17. 11:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!