Nagy jelentőség tulajdonítása a szüzesség elvesztésének?
A nagykönyv szerint hirtelen a semmiből felbukkan életed szerelme, rögtön összejöttök és egymásbaszerettek, majd a 6. hónapfordulótokon egymásnak adjátok a szüzességeteket, aztán 5-6 év múlva összeházasodtok és boldogan éltek.
Én épp ebben a helyzetben voltam, és eldöntöttem, hogy nem érdekel, mit szólnak hozzá mások, úgy akarom csinálni a dolgokat, ahogy én szeretném. Egyéjszakásban vesztettem el, nem is teljesen józanon, de egyáltalán nem bántam meg. Mondjuk nekem nem volt idegen az egész (korábbi barátommal sokat pettingeltünk, hozzászoktam már a meztelenséghez, egy férfi közelségéhez), meg összejöttünk, és beleszerettem.
Ez személyiség függő kinek mi fontos van akinek fontos hogy közbe szerelmes legyen van akinek ez nem nagy jelentőség
Ha 18éves vagy olyat válassz akire majd ha visszagondolsz pozitivitás élmény legyen hogy vele történt meg akit kedvelsz vagy közelebb áll hozzád:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!