Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti maximum mennyit...

Fiúk! Ti maximum mennyit várnátok egy szűz lányra hogy lefeküdjön veletek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 20:29
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Én 1,5 hónap után feküdtem le a párommal először... (19 vagyok, most volt nemrég) Egyáltalán nem bántam meg, fájt, de nem volt nagyon rossz, el lehet tőle tekinteni, vagy hogy mondjam...:D Jah és egyébként a párom végig azt mondta hogy ő annyit vár rám amennyit akarok, még a "dolog" előtt is rákérdezett, hogy biztos akarom e meg minden, nagyon édes volt! :)
2010. jan. 12. 21:28
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is bő 1 évet vártam arra, aki a feleségem lett.

Szintén megérte! A várakozásban és fokozatosságban izgalom van! Előszőr kézfogás majd csók majd simogatás, és ha teljesen biztosak vagyunk egymásban (ezt hívják házasságnak) akkor szex.

2010. jan. 12. 21:46
 23/30 anonim ***** válasza:
3%
bármennyit, bármennyit blabla...aztán eltelt 2 év és még mindig nemtörtént semmi....20 évesek vagytok...azért megnézném én h hány % pasi csinál ilyet...
2010. jan. 12. 22:11
 24/30 anonim válasza:
45%

a józan ész határain belül bármennyit.

ja bocs.. lányvagyok xD

azért egy lánynak is van annyi esze hogy nem szórakozik.. ha már több éve együtt vagytok és nem akar lefeküdni veled fogadni mernék hogy csak egy pasival akar menőzni és féltékennyé tenni a többi csajt. én egy éven belül tuti lefeküdnék majd az első barátommal.. és nem nemvagyok könnyűvérű : D igaz vannak gátlásaim.. és félek attól hogy elhagy.. bár.. ha sokat vár rám.. akkor valószínű velem marad.. bár nincs kizárva hogy elhagy.. ha gyorsan le akarna fektetni és fenyegetőzik hogy elhagy akkor azelső ilyen szólásnál dobnám..

2010. jan. 12. 22:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem, tiszteletben tartom ha még nem akarja megtenni. Bármennyit :)

19F

2010. jan. 12. 23:05
 26/30 anonim ***** válasza:
19 évesen fél évet vártam az akkor 16 éves páromra. Megérte. Iszonyú szerelmes voltam. Bár a végefelé már kezdett hiányozni a korábban jólmegszokott szexuális élet, úgyhogy elejtettem egy-két megjegyzést, ami megadta neki az utolsó lökést. (Nem az első és nem az egészet, hanem az utolsót. :))
2010. jan. 13. 01:59
 27/30 anonim válasza:
33%
várnék én amennyit csak kell,de ha meglátná a 34-centis f....t lehet inkább zárdába vonulna apácának!!!!!!!!!4
2010. jan. 13. 12:31
 28/30 anonim ***** válasza:
52%

egy szuz lanyra? hat szepp... h mar startbol igy beszelsz rola.. mar nem azert, de ha szereted nem m1?

kezdjuk aval, hogy egy kapcsolat NEM a sexrol szol.

amugy 15/L vok, es sztem ez a kerdes, nagy bunkosag volt. Vagyis ide betenni.

2010. jan. 14. 18:02
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem. Én lány vagyok.
2010. jan. 14. 18:55
 30/30 anonim ***** válasza:

tegnap 18:02

15 évesen Te már csak tudhatod, hogy miről is szól egy kapcsolat...

De nem baj, majd megtanulod...

2010. jan. 15. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!