Fiúk! Ti maximum mennyit várnátok egy szűz lányra hogy lefeküdjön veletek?
Én nem várnék sokat...
Nem elég, hogy finomkodni kell, meg tapasztalatlan, de még valószínűleg gátlásos is...Csak fekszik, mint egy darab léc...Várja a marha nagy kínt, vagy ami még rosszabb a csodálatos leírhatatlan érzést és nekem kell nyugtatgatni...
Nah Én biztos nem vesződnék egy ilyen lánnyal, ha 2 hónapnál tovább kéreti magát...
És nem azért, mert bunkó vagyok, hanem mert tapasztalt...
A szerelem szép meg jó dolog, de elmúlik...Lehet, hogy életem legjobb partyját dobnám, de egy percig sem bánkódnék...
Soha egy lányt sem használtam ki és 9 éve élek komoly párkapcsolatban!!! Nem kell a rizsa, hogy milyen paraszt vagyok meg hasonlók...Most még úgy gondolhatjátok, hogy olyan vagyok, amilyennek elkönyveltek, de idővel rájöttök, hogy talán nekem van igazam...
20:36: Semmi extra, gyakorlatozik a marketing osztály! :D
Viccet félretéve: Nincs egzakt maximum. Ha az igaz szerelem, akkor nyilván években mérhető. A lány beállítottságától és életkorától függ. Nagyjából azt lehet mondani, hogy 18-20 éves kora alatt kemény éveket is lehet/kell várni, ha e fölött van, akkor szerintem pár hónap.
Ugyanakkor a nagy Ő kapcsolathoz hozzátartozik, hogy szexuálisan is összepasszoljatok. Beszélgetni kell vele, és nagy pontossággal előre megjósolható.
20:48
szerintem te csak egyszerűen egoista vagy és azt hiszed,hogy te hozzád senki nem mérhető, ezért ha nem teszi meg mihamarabb,akkor egy szerencsétlen.
hiába vagy ilyen hülye gondolkodásmóddal rendelkező..SOHA AZ ÉLETBEN NEM VOLTÁL MÉG SZERELMES. Akkor nem úgy beszélnél,hogy jó party, de nem bánkódok miatta.. ennyit rólad és a nagy elveidről ;)
szerintem jobb ha nem dicsekedsz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!