Hogy vegyem el a saját szüzességem úgy, hogy ne fájjon? L14
SEHOGY!!! Hidd el, csak megbánnád. Eljön majd az idő, és egy kicsit sem vagy elkésve! A pedofilokat meg kerüld el nagyívben. Azt írják, hogy nem fájna, pedig még nővel sem voltak, nemhogy szűzlánnyal. Még csak nem is sejtik, hogy hogyan kell, "előkészíteni" a lányt...
Én azt mondom neked, hogy erre a kérdésre, pár éven bellül ne is gondolj.
Szerintem még fiatal vagy és gondolom a körülötted lévők miatt akarnád ezt. De megbánnád, hidd el. Másképp fogsz gondolkozni pár év múlva!
Inkább várj egy normális fiúra, aki majd örül és megbecsüli azt hogy te szűz vagy!
De bármivel szeretnél próbálkozni, szólok hogy igen nagyon fog fájni! Én ilyet nem csinálnék, mert fiúval átélni ezt a fájdalmat teljesen más minthogy magadnak csinálva...
Pedofil állatok mellőzzenek? Akkor takarodj innen mesét nézni és ne ide írkáld az idiótaságaidat te nyomorult pi*csa. Mellesleg más 14 évesnek ezerszer több esze van mint neked. Tényleg ennyire agyhalott vagy, hogy még ennyit se tudsz, hogy a szüzességet csak akkor veszíti el az ember ha szexel valakivel? Szánalmas nyomorék
21/F
"Pedofil állatok mellőzzenek ha kérhetem!"
Szerintem te azt sem tudod hogy mi az a pedofília. Ez a legszörnyűbb benned.
Nem éppen kulturált válaszokat kapott a kislány, ami nem rá nézve szomorú.
Azt kellene tudni, hogy miért akarja elvenni a saját szüzességét. Ez furcsa, de nem képtelenség. Vannak fiúk, akik – bármilyen különös – nem szívesen kezdenek szűzlányokkal. Talán egy ilyen fiúja van, és nem akar hazudni, sem más sráccal elvetetni a szüzességét.
Egyébként nőgyógyász megoldja a problémát, ha nagyon akarja valaki. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha nagyon erős a szűzhártya, és az mindkét félnek nagy fájdalmat okozna.
Saját magadtól ne tedd, mert komplikációkat, erős vérzést is okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!