Hogy vegyem el a saját szüzességem úgy, hogy ne fájjon? L14
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 13:02
1/24 anonim válasza:
Feküdj le velem, ez mindig beválik!
2/24 anonim válasza:
Saját magad nemtudod. De én eltudnám neked venni fájdalommentesen:D
20/F
3/24 anonim válasza:
Definíció szerint mindaddig szűz lány maradsz, amíg fallosz nem járt benned.
Vagyis, definíció szerint önmagad szüzességét akkor tudod elvenni, ha van falloszod és pinád is egyszerre.
4/24 anonim válasza:
Vagy ép velem....és ígérem gyönyör lesz és nem fájdalom!Szólj és küldöm az e-mail számom!
5/24 anonim válasza:
Úgy, h megkérsz egy pasit, h dugja be a farkát, magadnak nem tudod elvenni, ahhoz kell pasi! Attól h átszakítod a szűzhártyád magadnak még szűz maradsz
6/24 anonim válasza:
XDDDDDDDDD
Hát ez most feldobta a napomat :'D
7/24 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, éa nem akarnám még elveszteni, sőt. Amúgy az előttem válaszolók pedofil állatok!!!
8/24 anonim válasza:
Csak ugy meg ha beledugsz valamit a p*nádba és kilyukasztod és ez fajni szokott
9/24 anonim válasza:
Fogyelj, szerintem nem kene igy rohanni 14 evesen. Es miert akarod magadnak atszakitani? Felsz, hogy nem talalsz olyan sracot, aki vigyazna rad? Pedig sokan vannak. Es hidd el, ha olyannal veszited el, egyaltalan nem fog fajni es csak elvezni fogod.
10/24 A kérdező kommentje:
Pedofil állatok mellőzzenek ha kérhetem!
2014. aug. 7. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!