Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem fog fájni az első szex? L

Nem fog fájni az első szex? L

Figyelt kérdés

Tapasztaltabb lányok véleménye érdekel:)

2 ujjam lazán befér (3 már nem, csak nehezen) + már volt bennem egy 10 cm-es tárgy, azt használtam masztizni és nem fájt egyáltalán.

Gondolom más lányok is masztiztak már így még szüzen, kérdésem hogy nektek fájt e az első szex ?

2014. aug. 5. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
2 ujj szűzen lazán befér? Elég kemény. Exemnek előttem volt 3-4 pasija, és 2 ujjamat nagy erőfeszítések révén tudtam berakni...pedig kellőképpen tocsogós volt és nem favágó ujjak...
2014. aug. 5. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak üzenem hogy akkor marha jó csaja volt és kár hogy csak az exe
2014. aug. 5. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem vagyok tág kedves első, ha erre akarsz utalni:)

de azért köszi puszi

2014. aug. 5. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Én az első előtt semmit sem dugtam magamba, még az ujjaimat sem.

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.

A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.

Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)

A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.

2014. aug. 5. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
+ egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik. (előző)
2014. aug. 5. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem nem fog fájni!
2014. aug. 5. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt. Ha eléggé ellazulsz, neked sem fog.
2014. aug. 5. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!